Abdülkerim Bardakcı, idolü için konuştu! "Çok farklı"

Galatasaray'ın milli stoperi Abdülkerim Bardakcı, Zalgiris maçı öncesi düzenlenen basın toplantısında konuştu. Abdülkerim Bardakcı, Sergio Ramos'la ilgili çıkan transfer iddiaları için de görüş belirtti.

Abdülkerim Bardakcı, idolü için konuştu! "Çok farklı"
Abdülkerim Bardakcı, idolü için konuştu! "Çok farklı"
GİRİŞ 01.08.2023 19:43 GÜNCELLEME 01.08.2023 23:07

Galatasaray, Şampiyonlar Ligi 2. ön eleme turu rövanşında Zalgiris'i konuk edecek.

Abdülkerim Bardakcı, basın toplantısında açıklamalar yaptı. Abdülkerim Bardakcı'ya Sergio Ramos da soruldu.

En büyük hedeflerinden birinin Şampiyonlar Ligi'nde oynamak olduğunu kaydeden milli stoper, "Benim için çok güzel duygular. Geçen sene ilk geldiğim dönem zorluklar yaşadım, çok şükür üstesinden geldim. İnanılmaz güzel duygular yaşıyorum. Allah inşallah Şampiyonlar Ligi oynamayı nasip eder. En büyük hedeflerimden biri bu." sözlerini sarf etti.

"İLK MAÇ BİZİM İÇİN ŞANSSIZ GEÇTİ"

Şampiyonlar Ligi'nde gruplara kalmaya odaklandıklarını belirten Abdülkerim Bardakcı, "İlk maç bizim için şanssız geçti, kazanmamız gereken bir maçtı. Şu an odaklandığımız tek şey, rövanşı rahat bir şekilde kazanıp gruplara kalabilmek." dedi.

SERGIO RAMOS SÖZLERİ

Son günlerde adı Galatasaray'la anılan Sergio Ramos sorusu üzerine Bardakcı, "Daha önce idolüm Sergio Ramos demiştim. Galatasaray ile adının geçmesi çok farklı bir duygu. Biz Nelsson ile çok iyiyiz, iyi bir uyumumuz var. Bu uyumu bozmayı düşünmüyoruz." şeklinde konuştu.

Osman Kocaer Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Osman Kocaer

Editör Hakkında

26 Temmuz 1997'de Ankara'da doğdu. Lisans eğitimini 2020 yılında Selçuk Üniversitesi Radyo Televizyon Sinema bölümünden mezun olarak tamamladı. Gazeteciliğe 2017 yılında Konya'da başladı. 2022'nin Haziran ayından itibaren Haber7.com'da spor editörü olarak çalışmaya devam etmektedir.