Galatasaray'dan kaleye takviye! Transfer resmen açıklandı

Galatasaray, Gaziantep FK kalecisi Günay Güvenç ile anlaşmaya varıldığını KAP'a bildirdi.

Galatasaray'dan kaleye takviye! Transfer resmen açıklandı
Galatasaray'dan kaleye takviye! Transfer resmen açıklandı
GİRİŞ 01.08.2023 18:19 GÜNCELLEME 01.08.2023 19:00
Bu Habere 22 Yorum Yapılmış

Galatasaray, Gaziantep FK forması giyen kaleci Günay Güvenç'i transfer etti.

Galatasaray, Günay Güvenç’in transferi konusunda oyuncu ve kulübü ile anlaşma sağladığını Kamuyu Aydınlatma Platformu’na (KAP) bildirdi.

Yapılan açıklamada, "Profesyonel futbolcu Günay Güvenç ve kulübü Gaziantep Futbol Kulübü A.Ş. ile oyuncunun transferi konusunda anlaşmaya varılmıştır. Buna göre, Futbolcunun eski kulübüne 250 bin Euro tutarında transfer bedeli ödenecek olup profesyonel futbolcumuz Batuhan Ahmet Şen 2023-2024 sezonu için Gaziantep Futbol Kulübü A.Ş.'ye geçici olarak transfer edilmiştir. Batuhan Ahmet Şen'in 2023-2024 sezonu sabit ücreti Kulübümüz tarafından ödenecektir. Futbolcumuz Günay Güvenç ile 2023-2024 sezonundan başlayarak 3 sezon için sözleşme imzalanmıştır. Buna göre, Futbolcumuza sezonluk net 19 Milyon TL ücret ödenecektir" denildi.


2022-2023 sezonunda Gaziantep FK ve Kasımpaşa formalarıyla Süper Lig'de 30 maça çıkan Günay, yeni sezonda Galatasaray'da 19 numaralı formayı giyecek.



Gaziantep FK, Günay'ın transferi karşılığında Galatasaray'ın genç file bekçisi Batuhan Şen'in de 2023-2024 sezonu için kiralık olarak kadroya katıldığını duyurdu.

Transfer ile ilgili Gaziantep ekibinden yapılan açıklamada, "Gaziantep Futbol Kulübü'müze 2018-2019 sezonunda katılan ve yaklaşık beş sezondur başarıyla formamızı giyen Günay Güvenç’in Galatasaray Spor Kulübü'ne transferi konusunda anlaşmaya varılmıştır. Takımımızın, Süper Lig’e çıktığı süreçte ve sonrasında da büyük emekleri olan takım kaptanımız Günay Güvenç’e, katkılarından dolayı sonsuz teşekkür eder, kariyerinin bundan sonraki sürecinde gönülden başarılar dileriz. Günay Güvenç’in transferinde Galatasaray Spor Kulübü ile yapılan anlaşma gereği Batuhan Şen kulübümüzde 2023-2024 sezonu boyunca kiralık olarak forma giyecektir" ifadeleri kullanıldı.

Öte yandan Gaziantep FK'nın Günay Güvenç'in ayrılığı sonrası resmi sosyal medya hesabından paylaştığı ve "Emeklerin unutulmaz, katkılarından dolayı teşekkürler Kaptan" ifadelerinin yer aldığı duygu yüklü video ise dikkat çekti.

SeyfullahKAYGUSUZ Haber7.com - Editör
Haber 7 - SeyfullahKAYGUSUZ

Editör Hakkında

1998 yılında Sivas'ta doğdu. Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Gazetecilik bölümünden mezun oldu. Gazeteciliğe 2016 yılında başladıktan sonra çeşitli TV, ajans ve haber sitelerinde görev aldı. 2021 yılında Haber7.com ailesine dahil oldu. Meslek hayatına Haber7.com'da 'Spor Editörü' olarak devam etmektedir. Osmanlıca ve İngilizce bilmektedir.
YORUMLAR 22
  • Dede 9 ay önce Şikayet Et
    Galatasaray eğer başarısız olursa seneye kapısı a kilit vururlar. Bunlar borçla alıyorlar yada bir karapara var aklıyorlar. Ayrıca uefa da yakında soruşturma başlatır. Sponsor yalanın inanmaz. U sponsorlar kim devlete hangi vergileri ödüyor açıklanmalı yada maliye araştırması.
    Cevapla
  • Gs/444 9 ay önce Şikayet Et
    Transfer edileçek yerli kaleçi kalmamış gibi kaleye transfer yapmışlar yanlış bir karar , sezon başında okan koçukla sözleşme uzatabilirlerdi veya takıma uzun yıllar katkısı olaçak kaleçi transferi yapabilirlerdi.
    Cevapla
  • cellat34 9 ay önce Şikayet Et
    250bin dolarmı....lan gs yatacak yerin yok..
    Cevapla
  • Atik 9 ay önce Şikayet Et
    GS yatmaz zaten. O coşacak, uçacak. Sen kuşları düşün...
    Cevapla
  • TR TEKTİR 9 ay önce Şikayet Et
    Baya zoruna gitmiş heralde Beşiktaşlı neye soruşturma başlatmış UEFA 250 bin euroyamı ??Her GS transferinin haberine mutlakab3-5 tane dengesiz çıkıyor.Yok efendim devlete borcu varmış nasıl bu kadar para verirmiş yok iflas etmiş.Karagün habercisi gibi çıkıyorlar.Size ne kardeşim kime ne derdi taaaaası sanamı düştü
    Cevapla
  • Harbici 9 ay önce Şikayet Et
    19 çok çok fazla bu adama,abdülkerim 17 almıyormuydu kerem gibi para alacaksa kerem bu sezon top oynamaz
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle