Parades'in alternatifiydi! Fred için zarara razılar

Galatasaray'ın orta saha transferi için düşündüğü isimler arasında yer alan Fred'in bonservisi belli oldu. Manchester United, oyuncusunu zararı göze alarak gönderilecekler listesine koydu.

GİRİŞ 26.07.2023 12:59 GÜNCELLEME 26.07.2023 16:34
Bu Habere 20 Yorum Yapılmış

Premier Lig'de Manchester United'ın yeni sezonda kadrosunda düşünmediği Fred'in yeni adresi merak ediliyor. Galatasaray ve Fulham'ın gündeminde olan Brezilyalı orta saha için İngiliz ekibinin istediği bonservis bedeli de gün yüzüne çıktı.

İngiliz basınından Telegraph'ın haberine göre Manchester United'ın Fred'den 20 milyon sterlin (23.3 milyon Euro) bonservis geliri beklediği kaydedildi.

35 MİLYON EURO ZARAR EDECEK

Oyuncuyu 2018/2019 sezonun devre arasında Shaktar Donetsk'ten 59 milyon Euro karşılığında transfer eden Manchester United, Fred'i belirlediği rakama satsa dahi bu satıştan yaklaşık 35 milyon Euro zarar edecek.

5 senedir Manchester United'da forma giyen ve orta sahada oyununun iki yönünü de oynayabilen Fred, İngiliz deviyle çıktığı 213 maçta 14 gol, 19 asistlik skor katkısı verdi.

Osman Kocaer Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Osman Kocaer

Editör Hakkında

26 Temmuz 1997'de Ankara'da doğdu. Lisans eğitimini 2020 yılında Selçuk Üniversitesi Radyo Televizyon Sinema bölümünden mezun olarak tamamladı. Gazeteciliğe 2017 yılında Konya'da başladı. 2022'nin Haziran ayından itibaren Haber7.com'da spor editörü olarak çalışmaya devam etmektedir.
YORUMLAR 20
  • Boğaçhan 9 ay önce Şikayet Et
    Timur:Bu sezon ligi bitirtmemek konusunda kararsızım
    Cevapla
  • Cemil Bey 9 ay önce Şikayet Et
    Radara rızasıyla girene merhamet edilmez.
    Cevapla
  • olmaz ama işte 9 ay önce Şikayet Et
    GS için en iyi olacak bir kaç orta saha 6-8 numara önerim var...Matt O'Riley , Albert Grønbæk , Érick Sánchez , Bitello ,Luis Chávez , Sivert Mannsverk , Ángel Zapata gibi vs vs bi toon isim var GS hollanda fransa 2.liginden takım satın almalı geleceğe yönelik bunları bu takımlarda oynatmalı geleceğe yatım ....Yael Padilla
    Cevapla
  • Boğaçhan 9 ay önce Şikayet Et
    Bunlara sorsan adamız,kemerburgazımız,rivamız var zenginiz derler.Devletin yaptığı stada çökerler ve utanmadan bizim stadımız derler.
    Cevapla
  • Mustafa 9 ay önce Şikayet Et
    Bir de milenyum UEFA kupamız ve süper kupamız var.
    Cevapla
  • Yado 9 ay önce Şikayet Et
    Aynen sizin TS nin şampiyonluguna çöktüğünüz gibi.
    Cevapla
  • gamtozu 9 ay önce Şikayet Et
    cahil adam koskoca alı samıyenın arsasını kım aldı acaba. babasının hayrına mı yaptı devlet
    Cevapla
  • Atılant 9 ay önce Şikayet Et
    Birde zahamiz var
    Cevapla
  • Yerli ve Milli 9 ay önce Şikayet Et
    Tam Galatasaraylık takımın boyu zaten çok kısa fred de gelirse iyice ÇİN takımı oluruz Avrupada havadan gelen her top gol olur.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle