Zaha transferini duyurmuştu! Galatasaray o ismi İstanbul'a davet etti

Galatasaray, Wilfired Zaha'yı resmen kadrosuna kattı. Sarı kırmızılıların transfer videosunda yer alan İskoç spiker Jo Wilson'ı İstanbul'a davet etti.

GİRİŞ 25.07.2023 00:44 GÜNCELLEME 25.07.2023 09:15
Bu Habere 21 Yorum Yapılmış

Süper Lig'in son şampiyonu Galatasaray, kadrosunu Wilfired Zaha ile güçlendirdi. Sarı kırmızılılar, Fildişili oyuncu ile 3 yıllık sözleşme imzaladı.

Kamuyu Aydınlatma Platformu'na Zaha'nın maliyetini açıklayan Galatasaray, tecrübeli oyuncuya yıllık 4.3 milyon Euro maaş, 2.3 milyon Euro da imza parası verileceğini duyurdu. 

Galatasaray Zaha'yı bir video ile açıkladı. Videoda yer alan spiker dikkat çekti.

Galatasaray'ın transfer videosunda yer alan kişi kim?

Galatasaray'ın Wilfried Zaha'yı duyurduğu videoda Sky Sports sipkeri Jo Wilson yer aldı. 37 yaşındaki spiker, videoda, "Günün en büyük transfer haberinde Türk devi Galatasaray, Fildişili yıldız Wilfried Zaha'yı kadrosuna kattığını resmen açıkladı. Türk Futbol tarihinin en çok lig şampiyonluğuna sahip kulübü Galatasaray, bu sezon Şampiyonlar Ligi'ne geri dönmeyi düşünüyor. Ve bu hamle, Avrupa futbol sahnesini yeniden fethetme hırslarını gösteriyor." ifadelerini kullandı.

Galatasaray, Zaha ile görüşmelerin başladığını KAP'a bildirdiğinde Sky Sports bu haberi son dakika geçti. Zaha haberini Sky Sports ekranlarında aktaran ise Jo Wilson olmuştu. Wilson'un aksanı Galatasaray taraftarı tarafından çok beğenilmişti.

Jo Wilson'ın Galatasaray'ın Zaha transferini duyurmasının ardından çalıştığı televizyon kanalının sosyal medya hesabından spikerin İstanbul'a bir gezi planladığı mesajı paylaşıldı.

İstanbul'a gezi düzenlemeyi düşünen Jo Wilson'ın düşüncesini Galatasaray gerçekleştirecek. Sarı kırmızılılar,  ünlü ismi RAMS Park'a davet etti. 

SeyfullahKAYGUSUZ Haber7.com - Editör
Haber 7 - SeyfullahKAYGUSUZ

Editör Hakkında

1998 yılında Sivas'ta doğdu. Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Gazetecilik bölümünden mezun oldu. Gazeteciliğe 2016 yılında başladıktan sonra çeşitli TV, ajans ve haber sitelerinde görev aldı. 2021 yılında Haber7.com ailesine dahil oldu. Meslek hayatına Haber7.com'da 'Spor Editörü' olarak devam etmektedir. Osmanlıca ve İngilizce bilmektedir.
YORUMLAR 21
  • Antifetö 9 ay önce Şikayet Et
    Eziklik duygusu yabancı yalakalığı bunların kanına işlemiş, benim gözümde Türk milletinin yüz karaları bunlar.
    Cevapla
  • Hakans 9 ay önce Şikayet Et
    Bizim fanatikler onun içinde havaalanında karşılama yapar
    Cevapla
  • Misafir 9 ay önce Şikayet Et
    Ali Veli kirkdokuz elli bu neyin cekememezligi.Soda göndereyim hazmedemediysen
    Cevapla
  • Ali Veli 9 ay önce Şikayet Et
    Fos olacak , Concon fark yiyecek Şampiyonlar liginde . Hakem ve federasyon desteği ile hakketmediği şampiyonluk kazandı ! Allah büyüktür. _Juan Mata vardı öyle böyle ortalığı ayağa kaldırdılar ne çıktı ? Bu da aynısı olacak. Memleketin Parasını Icardi denen ahlaksız tipe ve bu zaha ya harcıyorlar . Allah akıl fikir versin
    Cevapla
  • Ali Cabbar 9 ay önce Şikayet Et
    Kimsenin zoruna gitmesin guzummm bu saatten sonra tutuşur alevler yanar Ali başkanınız..
    Cevapla
  • Zahahaass 9 ay önce Şikayet Et
    Fener hem iç hem deplasmanda yendik.Hakem hatasıyla oldu degilmi?icardi 90 a çalarken çok ahlaksizdi .hiç acımadı Göbel.kendinizi böyle avutun bakalım.zahahaa
    Cevapla
  • sıfır3yüz46 9 ay önce Şikayet Et
    iyice cilki cikti. abartmayin biseyleri bee.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle