Fransızlar anlaşmayı duyurdu! Icardi'de mutlu son yakın

Galatasaray'ın Mauro Icardi transferi için Paris Saint Germain'le 10 milyon Euro karşılığında anlaşmaya yakın olduğu belirtildi.

GİRİŞ 09.07.2023 13:57 GÜNCELLEME 10.07.2023 00:54
Bu Habere 23 Yorum Yapılmış

Spor Toto Süper Lig'de geçtiğimiz sezonu şampiyonlukla tamamlayan Galatasaray, Arjantinli golcü Mauro Icardi'nin bonservisini almak için çaba sarf ediyordu.

Fransız basınından L'Equipe'te yer alan haberde sarı-kırmızılıların Icardi'nin transferi için Paris ekibiyle anlaşmaya yakın olduğu belirtildi.

Haberin detayında, transferin 10 milyon Euro'ya resmileşeceği aktarılırken görüşmede son detayların konuşulduğu ifade edildi.

Paris ekibi ile 2024 yazına kadar sözleşmesi bulunan Mauro Icardi, geçtiğimiz sezon sarı-kırmızılı formayla 26 maçta 23 gol ve 8 asistlik performans ortaya koydu. Değeri 19 milyon euro olan 30 yaşındaki golcüye Suudi Arabistan Ligi ekiplerinden de ciddi ilgi bulunuyor.

Osman Kocaer Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Osman Kocaer

Editör Hakkında

26 Temmuz 1997'de Ankara'da doğdu. Lisans eğitimini 2020 yılında Selçuk Üniversitesi Radyo Televizyon Sinema bölümünden mezun olarak tamamladı. Gazeteciliğe 2017 yılında Konya'da başladı. 2022'nin Haziran ayından itibaren Haber7.com'da spor editörü olarak çalışmaya devam etmektedir.
YORUMLAR 23
  • Misafir 9 ay önce Şikayet Et
    Icardi srabistanda balarılı olur. Türkiyede sırrı çözüldü. Geçen yılı göremeyiz. Başsrılar.
    Cevapla
  • Yolcu... 9 ay önce Şikayet Et
    Gs aldı.
    Cevapla
  • alpaslan--kara 9 ay önce Şikayet Et
    ey-arapistan-hz-muhammedin-kemiklerini-sızlatma-o-kadarpara-vererek-ne-amaçlıyorsun------hz-muhammed-gelse-islamı-tebliğe-özelde-sizden-genelde-müslümanlardan-başlar
    Cevapla
  • Mülayim 9 ay önce Şikayet Et
    750 liyi 1.5 yaparlar artık....
    Cevapla
  • Levrock 9 ay önce Şikayet Et
    750 baya coktu, 2 liraya oynamaliydi, okadar destegi aldiktan sonra bu bile göze batmazdi
    Cevapla
  • yuh 9 ay önce Şikayet Et
    mutlu son niye diyorsunuz ağa ayıp ya
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle