Rosenior: "Galatasaray'dan iyisini seçemezdik"

Hull City Teknik Direktörü Liam Rosenior de hazırlık maçı için Galatasaray'dan daha iyi bir rakip seçmelerinin zor olduğunu ifade ederek zorlu maçın kendileri için güzel bir sınav olduğunu söyledi.

GİRİŞ 06.07.2023 02:06 GÜNCELLEME 06.07.2023 11:44
Bu Habere 12 Yorum Yapılmış

Hull City Teknik Direktörü Liam Rosenior, Galatasaray maçının ardından konuştu.

İkinci yarı oynadıkları futbolla istedikleri sonucu aldıklarını belirten Rosenior, Kulüp Başkanı Acun IIıcalı'nın kendisine Galatasaray gibi güçlü bir takımla hazırlık maçı yapmak istediğine emin olup olmadığını sorduğunu aktardı.

Rosenior, kendisinin bu maçı istediğini çünkü sezona hazırlanmak için Galatasaray'dan daha iyi bir rakip olmayacağını düşündüğünü dile getirerek "Sonuca odaklanmamaya çalışıyorum. Önemli olan süreç. İstediğimiz yere gelmek ve takımı daha iyi hale getirebilmek." ifadelerini kullandı.

Takımdaki oyunculardan memnun olduğunu belirten Rosenior, sezon öncesi güzel bir kamp dönemi geçirdiklerini bildirdi.

"SOL BEK ARIYORUZ"

Rosenior, transfer döneminin de kapanmasına az bir süre kaldığını ifade ederek "Zorlu bir süreç. Peşinde olduğumuz oyuncular var. İsim vermeyeceğim ama sol bek arıyoruz. Hatta net bir şekilde istediğimiz oyuncu belli. Yakın zamanda sonuçlanacak. Doğru oyuncuyu belirlemek çok önemli bazen süre alabiliyor, dikkatli çalışıp doğru oyuncuyu belirlemek çok önemli." dedi.

Türk halkının kendilerini çok iyi karşıladığını ve burada kamp yapmaktan mutlu olduklarını dile getirerek Atakaş Hatayspor'la da maç yapacaklarını söyledi.

Rosenior, Kahramanmaraş merkezli depremlerin oluşturduğu yankıları İngiltere'den bile hissettiklerini aktararak Türk halkının güzel karşılamasının kendilerini mutlu ettiğini sözlerine ekledi.

 

KAYNAK: AA
Muhammet Binici Haber7.com - Gece Editörü
Haber 7 - Muhammet Binici

Editör Hakkında

İstanbul Şişli'de doğan Muhammet Binici, Anadolu Üniversitesi Radyo Televizyon Programcılığı ve Spor Yönetimi bölümlerini bitirdi. Eğitimine, İstanbul Üniversitesi Halkla İlişkiler bölümünde devam etmektedir. Gazeteciliğe 2012 yılında yerel haber siteleri ve yerel gazetelerde başladı. Gündem, Magazin alanlarında editör-muhabirlik yaptı. 2016 yılında Yeni Akit Gazetesi'nde bir yıl muhabirlik yaptıktan sonra, 2020 Eylül itibariyle Haber7'de 'Gündem Editörü' olarak görevine devam etmektedir.
YORUMLAR 12
  • Mustafa Lale 9 ay önce Şikayet Et
    Şurası bir gerçek ki; Hazırlık maçları ölçü olamaz,adı üstünde hazirlik maçı. Tabi ki mümkün olduğunca ciddiye alınması gerekir. Zaten batılı ülkeler Hazırlık maçı da olsa ciddiye alıyorlar. Tabiki işini her zaman ciddiye alacaksın.
    Cevapla
  • Mustafa Lale 9 ay önce Şikayet Et
    GS iki maçta da santrforsuz oynadı. Barış alper mücadeleci bir oyuncu,fakat santrafor özellikleri, esnekliği yok maalesef.
    Cevapla
  • Ramazan 9 ay önce Şikayet Et
    Kim diyor sizi sevdiğimizi birader? Size sevgi gösteren kişiler acun beyin maaşlı çalışanları yoksa bize ne elin ingiluzunden fransizindan
    Cevapla
  • Muhammet siso 9 ay önce Şikayet Et
    onlara 3 attığımız kadroyla 90 dakkayı bitirseydik 6 ay kendilerine gelemezdiler
    Cevapla
  • Kutahyali 9 ay önce Şikayet Et
    Tabi 3 0 dan 4 3 kazanırsan seçimi iyi yapmışsın demektir
    Cevapla
  • Mustafa Lale 9 ay önce Şikayet Et
    Okan 2.yari fazla havalara girip, rakibi de biraz amatör takım sandı galiba ki birbiriyle oynamamış gençlerle doldurunca hezimet kaçınılmaz oldu. Dengeli değişiklikler olsa GS farklı kazanabilirdi diye düşünüyorum.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle