Barış Alper Yılmaz trafik kazası geçirdi!

Galatasaray'ın milli futbolcusu Barış Alper Yılmaz, Rize yolunda trafik kazası geçirdi. Yılmaz'ın durumunun iyi olduğu öğrenildi.

GİRİŞ 28.06.2023 11:36 GÜNCELLEME 28.06.2023 16:48
Bu Habere 9 Yorum Yapılmış

Galatasaray camiası, şok bir haberle sarsıldı. Sarı-kırmızılıların başarılı futbolcusu Barış Alper Yılmaz, Rize yolunda trafik kazası geçirdi.

Yılmaz'ın ve çarpıştığı aracın şoförünün durumlarının iyi olduğu öğrenildi.



Barış Alper'den kaza sonrası ilk açıklama!

Galatasaraylı futbolcu Barış Alper Yılmaz, bu sabah saatlerinde Giresun'un Görele ilçesinde aracıyla geçirdiği trafik kazasının ardından bir açıklama yayımladı. Milli futbolcu, hem kendisinin hem de diğer araçtaki sürücünün durumunun iyi olduğunu belirtti.

Bu sabah saatlerinde Giresun'un Görele ilçesinde bir trafik kazası geçiren Galatasaraylı futbolcu Barış Alper Yılmaz, kazaya dair bir açıklama yayımladı. Milli futbolcu, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, "Bugün sabah saatlerinde yaşadığımız trafik kazası dolayısıyla mesaj atan ve arayan herkese teşekkür ederim. Çok şükür iyiyiz. Karşı tarafın sağlık durumu da şükürler olsun iyi. Hepinize sevdiklerinizle birlikte geçireceğiniz nice mutlu, sağlıklı bayramlar dilerim" ifadelerini kullandı.



TFF'den Barış Alper Yılmaz için "geçmiş olsun" mesajı

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF), trafik kazası geçiren Galatasaray'ın milli oyuncusu Barış Alper Yılmaz için "geçmiş olsun" mesajı yayımladı.

TFF'ye ait milli takımlar sosyal medya hesabından paylaşılan mesajda, "A milli futbolcumuz Barış Alper Yılmaz'ın Giresun'un Görele ilçesinde trafik kazası geçirdiğini üzüntüyle öğrenmiş bulunuyoruz. Sağlık durumunun iyi olduğu bildirilen Barış Alper'e, ailesine ve Galatasaray Kulübüne geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz." ifadeleri kullanıldı.



Galatasaray'dan, Barış Alper'e geçmiş olsun mesajı

Galatasaray, bu sabah saatlerinde Giresun'un Görele ilçesinde trafik kazası geçiren ve durumu iyi olan Barış Alper Yılmaz için geçmiş olsun mesajı paylaştı.

Galatasaray'ın başarılı futbolcusu Barış Alper Yılmaz, bu sabah saatlerinde Giresun'un Görele ilçesinde trafik kazası geçirdi. Durumu iyi olan Barış Alper için kulübü Galatasaray bir geçmiş olsun mesajı yayımladı. Sarı-kırmızılı kulüpten paylaşılan mesajda, "Futbolcumuz Barış Alper Yılmaz’ın, bu sabah saatlerinde Giresun'un Görele ilçesinde trafik kazası geçirdiğini üzüntüyle öğrendik. Durumu iyi olan Barış Alper Yılmaz'a ve kazada yaralanan diğer araçtaki sürücüye geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz" ifadeleri kullanıldı.

Mehmet Can Belören Haber7.com - Spor Sorumlusu
Haber 7 - Mehmet Can Belören

Editör Hakkında

Gazeteciliğe 2007 yılında Marmara FM'de başladı. 2009 yılından bu yana Haber7.com kadrosunda yer alıyor. Haber7.com'da gündem editörü, görsel editör, spor editörü görevlerinde bulundu. Şu an Haber7.com Spor Sayfası sorumlusu olarak meslek hayatına devam etmektedir. Mehmet Can Belören; Medya ve İletişim ile Uluslararası İlişkiler bölümlerinden mezundur.
YORUMLAR 9
  • VATANSEVER 10 ay önce Şikayet Et
    Milli olan tüm insanlarımıza gecmiş olsun. İyi bayramlar.
    Cevapla
  • Misafir 10 ay önce Şikayet Et
    ''Yılmaz'ın ve çarpıştığı aracın şoförünün durumlarının iyi olduğu öğrenildi'' haberden alıntı cumledir..
    Cevapla
  • mmmisafir 10 ay önce Şikayet Et
    karşı taraftaki aracın durumu hiç iyi değil belki de ölü ve ağır yaralılar var oraya hiç deginilmemis onlar da insan her ne kadar futbolcu olmasalar da...
    Cevapla
  • savaş esentürk 10 ay önce Şikayet Et
    annesi yaşındaki 44 yaşındaki mine tugayı 23 yaşındaki bir futbolcuyla yakıştırırsa mağazin haberleri olacağı buydu nazar değdi çocuğa
    Cevapla
  • Osman 10 ay önce Şikayet Et
    Zekât veriniz.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle