Galatasaray talip olmuştu! Kararını verdi

Kadrosuna sol bek takviyesinde bulunmak isteyen Galatasaray, İspanyol savunma oyuncusu Aaron Martin'i gündemine almıştı. 26 yaşındaki futbolcu geleceği ile ilgili kararını verdi.

Galatasaray talip olmuştu! Kararını verdi
Galatasaray talip olmuştu! Kararını verdi
GİRİŞ 24.06.2023 18:20 GÜNCELLEME 24.06.2023 18:26

Süper Lig'de geride bıraktığımız sezonu şampiyon olarak tamamlayan ve yeni sezon için transfer çalışmalarını sürdüren Galatasaray, peşinde olduğu Aaron Martin'den kötü bir haber aldı.

Aslan, Almanya Bundesliga takımlarından Mainz ile sözleşmesi sona eren ve boşa çıkan İspanyol sol bek oyuncusu Aaron Martin'i transfer etmek istiyordu. 



SERİE A'YA GİDİYOR

AS'ta yer alan habere göre; Sarı kırmızılılar oyuncu ile ilgili temaslarını sürdürse de 26 yaşındaki sol bek tercihini, ülkesinin takımlarından Serie A ekibi Genoa'dan yana kullandı. 

Bundesliga ekibi Mainz ile geçtiğimiz sezon 28 lig maçına çıkan Martin, 5 gol ve 3 asistlik performans ortaya koydu. İspanyol futbolcuya ülkesinin takımlarından Espanyol ve Nottingham Forest'ın da ilgisi bulunuyordu.

Osman Kocaer Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Osman Kocaer

Editör Hakkında

26 Temmuz 1997'de Ankara'da doğdu. Lisans eğitimini 2020 yılında Selçuk Üniversitesi Radyo Televizyon Sinema bölümünden mezun olarak tamamladı. Gazeteciliğe 2017 yılında Konya'da başladı. 2022'nin Haziran ayından itibaren Haber7.com'da spor editörü olarak çalışmaya devam etmektedir.