Memphis Depay'ın menajeriyle görüşüldü!

Galatasaray, Mauro Icardi'yi transfer edemezse taraftarını üzmemek için benzer bir dünya yıldızını getirmeyi hedefliyor. Öncelik Atletico Madridli Depay'da...

GİRİŞ 16.06.2023 11:22 GÜNCELLEME 16.06.2023 11:46
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Geride kalan sezonda attığı gollerle Galatasaray'ı şampiyonluğa taşıyan Icardi'nin bonservisini almak isteyen Galatasaray, temaslarını sürdürüyor.

Sarı-Kırmızılılar, Arjantinli golcü ile yeni sezon için anlaşamaması durumunda ise bir başka yıldız golcüyle yoluna devam etmeyi planlıyor.

Galatasaray, İspanyol devi Atletico Madrid'de forma giyen 29 yaşındaki Hollandalı golcü Memphis Depay'ı renklerine katmak istiyor.

Menajeri ile temas kuran Galatasaray, oyuncunun şartlarını masaya yatırdı. Atletico Madrid ile sözleşmesi 2025 yılında sona erecek olan yıldız golcü geçen sezon 13 karşılaşmada forma giydi, 5 kez de fileleri havalandırdı.

DEPAY'IN KARİYERİ

Atletico Madrid, Depay için yıl başında Barcelona'ya 3 milyon Euro bonservis ödedi.

Hollanda Milli Takımı'nda 88 kez görev alan Memphis Depay, 44 kez fileleri havalandırmayı başardı.

Tecrübeli futbolcu kariyerinde Lyon, Manchester United ve PSV gibi takımların da formasını giydi.

KAYNAK: TAKVİM
Sezer Yavuz Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Sezer Yavuz

Editör Hakkında

Sezer Yavuz, 20 Şubat 1994'te İstanbul'da doğdu. İlköğretim ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladıktan sonra Kastamonu Üniversitesi gazetecilik bölümünden mezun oldu. İş hayatına 2017 yılında Anadolu Ajansı'nda başladı. 9 Temmuz 2020 yılından itibaren Haber7.com'da çalışmaya devam etmektedir.
YORUMLAR 3
  • Yerli ve Milli 10 ay önce Şikayet Et
    Boş transfer olur çeyrek Icardi etmez umursamaz hırstan mücadeleden uzak bir futbolcu işe yarasa araçlar hemen kapar.Araplar demişken bunlar Türk takımlarının alt yapıya yönelmesi için aslında bir fırsatolabilir.
    Cevapla
  • Gariban çiftçi 10 ay önce Şikayet Et
    Araplarda bu bütçeler olduğu sürece biz topçu falan alamayiz.
    Cevapla
  • Misafir 10 ay önce Şikayet Et
    Icardi etkisi yapamaz. Vasat oyuncu
    Cevapla