Başkan, Fenerbahçe ve Galatasaray'ın teklifini doğruladı!

Bonservisi Eyüpspor'da olan milli futbolcu Umut Nayir için Eyüpspor Asbaşkanı Fatih Kulaksız'dan dikkat çeken bir transfer açıklaması geldi.

Başkan, Fenerbahçe ve Galatasaray'ın teklifini doğruladı!
Başkan, Fenerbahçe ve Galatasaray'ın teklifini doğruladı!
GİRİŞ 16.06.2023 09:59 GÜNCELLEME 16.06.2023 09:59
Bu Habere 26 Yorum Yapılmış

Umut Nayir'in bonservisini elinde bulunduran Eyüpspor'dan milli futbolcunun transferiyle ilgili dikkat çeken bir açıklama geldi.

Eyüpspor Asbaşkanı Fatih Kulaksız, A Spor'a konuyla ilgili; "Umut Nayir ile hem Fenerbahçe hem Galatasaray ilgileniyor. Öncelik ise Fenerbahçe'de." şeklinde bir açıklama yaptı.

Eyüpspor Başkanı Murat Özkaya da önceki gün yaptığı açıklamada Fenerbahçe'nin Umut Nayir'e ilgisinin olduğunu söylemişti.



UMUT NAYİR: "MİLLİ TAKIM KAMPINDAN SONRA DEĞERLENDİRİRİZ"


Letonya maçı için Milli Takım kampında bulunan Umut Nayir ise basın toplantısında transferiyle ilgili soruya örnek bir cevap verdi.

"Saygısızlık olarak algılamayacaksanız şöyle söyleyebilirim. Milli forma altında buluştuğumuz zaman ben olgusundan çıkıp, biz olgusunu kazanmaya çalışıyoruz. Bu bizim kaybettiğimiz bir ruh olduğunu düşünüyorum. MİLLİ TAKIM formasının her şeyden üstün olduğunu, buraya geldiğimizde takım kimliklerinden çıkıp milli bütünlüğe kavuşmamız gerektiğini düşündüğüm için aslında şahsi kariyerimle ilgili şu an çok bir şey demek istemiyorum. Esasında kendi menajerlerime de söyledim bunu. Bunu samimiyetle söyleyebilirim. 'Ben hiçbir şeyle ilgili konuşmak istemiyorum. Herhangi bir bilgilendirme de yapmayın bana' dedim. Kamptan sonra yine değerlendiririz. O yüzden bu forma altında benim şahsi meselem çok önemli değil. Kusura bakmayın"

Mehmet Can Belören Haber7.com - Spor Sorumlusu
Haber 7 - Mehmet Can Belören

Editör Hakkında

Gazeteciliğe 2007 yılında Marmara FM'de başladı. 2009 yılından bu yana Haber7.com kadrosunda yer alıyor. Haber7.com'da gündem editörü, görsel editör, spor editörü görevlerinde bulundu. Şu an Haber7.com Spor Sayfası sorumlusu olarak meslek hayatına devam etmektedir. Mehmet Can Belören; Medya ve İletişim ile Uluslararası İlişkiler bölümlerinden mezundur.
YORUMLAR 26
  • Anadolu 10 ay önce Şikayet Et
    Serdar Dursun, Umut Nayır'dan daha iyi bir golcü.
    Cevapla
  • Abem 10 ay önce Şikayet Et
    ya neden anadolu takimlarinda oynayan futbolcular yada kücük istanbul takimlarinda oynayanlar niye böyle cok terbiyeli aciklamalar yapiyorlar sonra Fenere, cimboma, besiktasa transfer olunca arkalari büyüyor
    Cevapla
  • FENERLİ 10 ay önce Şikayet Et
    serdar dursun dahamı iyi bu golcü?
    Cevapla
  • Adem 10 ay önce Şikayet Et
    Fenere giden çöp olur
    Cevapla
  • Misafir 10 ay önce Şikayet Et
    GS sakin alma
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle