Galatasaraylıları çıldırtacak takas teklifi! Arda Güler...

PSG Başkanı Nasser Al Khelaifi'nin Arda Güler'in şartlarını sorduğu Ali Koç'un ise karşı hamleye geçip, "Biz de İcardi'yi kadromuzda görmek istiyoruz" dediği iddia edildi.

Galatasaraylıları çıldırtacak takas teklifi! Arda Güler...
Galatasaraylıları çıldırtacak takas teklifi! Arda Güler...
GİRİŞ 15.06.2023 18:15 GÜNCELLEME 15.06.2023 18:15
Bu Habere 124 Yorum Yapılmış

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, geçtiğimiz hafta PSG Başkanı Nasser Al Khelaifi ile bir araya gelmişti. 

Detaylar yeni ortaya çıktı

Görüşmeden sonra herhangi bir açıklama yapılmazken bugün ortaya çok konuşulacak bir iddia atıldı.

İki yıldız için nabız yoklaması yapıldı

Sabah'ın haberine göre; söz konusu görüşmenin detayları ortaya çıkmaya başladı. İki başkan da transfer çalışmaları kapsamında birbirlerinin yıldız isimleri üzerinden nabız yokladı.



PSG, Arda'yı; Fenerbahçe, Icardi'yi sordu

PSG'nin gündeminde sarı-lacivertlilerin 18 yaşındaki yıldız futbolcusu Arda Güler'in Fenerbahçe'nin gündeminde ise Galatasaray'da geçen sezon kiralık olarak forma giyen Mauro Icardi'nin olduğu belirtildi.

Fransız devi PSG'nin Başkanı Nasser Al Khelaifi, Ali Koç'a Avrupa'da birçok kulübün transfer listesinde olan Arda Güler'in durumunu sordu.

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'un, "Arda çok özel bir yetenek. Bir yıl daha takımda tutmak için uğraşıyoruz. Zaten sonrasında çok büyük takımlarda forma giyeceğine olan inancımız çok büyük. Bu konuda hiçbir endişemiz yok" yanıtını verdiği ve karşı hamleye geçtiği öğrenildi.



Ali Koç, Icardi'yi istedi

Koç'un geçen sezon Galatasaray'da kiralık olarak oynayan ve bonservisi PSG'de olan Icardi'yi istediği iddia edildi.

Başkan Koç'un, "Icardi'yi takımımızda istiyoruz. Süper Lig'de başarılı işlere imza attı. Bize de büyük katkı verecektir. Nasıl yardımcı olursunuz" diye sorduğu kaydedildi.



Nasser Al Khelaifi, 14-15 milyon istedi

Nasser Al Khelaifi ise Arjantinli yıldız için en az 14-15 milyon Euro civarında bir bonservis bedeli istediklerini söyledi. 30 yaşındaki golcünün kontratını 30 Haziran 2024'e kadar elinde tutan Fransız kulübünün başkanı, fiyat konusunda geri adım atmayacaklarını da ifade etti.

Icardi ve para istedi

Ali Koç'un daha sonra Arda için Icardi'nin yanı sıra ekstradan para da istediği iddia edildi.

SeyfullahKAYGUSUZ Haber7.com - Editör
Haber 7 - SeyfullahKAYGUSUZ

Editör Hakkında

1998 yılında Sivas'ta doğdu. Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Gazetecilik bölümünden mezun oldu. Gazeteciliğe 2016 yılında başladıktan sonra çeşitli TV, ajans ve haber sitelerinde görev aldı. 2021 yılında Haber7.com ailesine dahil oldu. Meslek hayatına Haber7.com'da 'Spor Editörü' olarak devam etmektedir. Osmanlıca ve İngilizce bilmektedir.
YORUMLAR 124
  • Hqss 10 ay önce Şikayet Et
    Ali koc sadece aslanin izini takip eder ama cakal olarak kalir hep
    Cevapla
  • ÖylesineBirisi 10 ay önce Şikayet Et
    Ali koc dus artik su gs nin yakasindan valla fenerlileri uzup gs lileri sevindiriyon kendine acimiyorsan taraftarina aci bari satin aldiginiz maclarda arda top oyniyabildi son derbide gorduk ardayi bide utanmadan ustune para istemissin vallahi bu kafayla degil sampiyonluk besinciligi bile hak etmiyorsunuz. Fblilere uzucu bi haberim daha var yine sampiyonluk umutlari suya dustu
    Cevapla
  • Kara 10 ay önce Şikayet Et
    Ali Koç'un amacı Galatasaraya zarar vermek... İstediğin kadar yırtın havanı alırsın...
    Cevapla
  • Eylül 10 ay önce Şikayet Et
    Bence Arda gitmemeli
    Cevapla
  • hell icardi 10 ay önce Şikayet Et
    icardi büyük topçu. derbide hele ki ilk maçta 90 a çaktığı gol sonrası formasını fener taraftarına salaldı sonrada demeç verdi. hahaha fenerin başkanı onca lafı hareketi yutup icardiyi istedi. helal sana icardi, şu düşürdüğün durum yeter.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle