Duvan Zapata, Galatasaray'a önerildi

İtalya Serie A Ligi ekiplerinden Atalanta'da top koşturan Kolombiyalı forvet Duvan Zapata, menajeri aracılığıyla Galatasaray'a önerildi.

GİRİŞ 14.06.2023 10:18 GÜNCELLEME 14.06.2023 10:46
Bu Habere 21 Yorum Yapılmış

Sezonun bitmesinin ardından santrfor rotasyonunda oyuncu kalmayan ve kampa kadar en az 1 forvet takviyesinde bulunmak isteyen Galatasaray'a, Atalanta forması giyen Duvan Zapata önerildi.

Mauro Icardi'nin kiralık sözleşmesinin bitmesi, Bafetimbi Gomis'in ayrılması, Mostafa Mohamed'in durumunun belirsiz olmasının ardından Galatasaray, Icardi takımda kalsa dahi 1 tane kendini ispat etmiş ve tecrübeli, 1 tane de genç forvet transferi gerçekleştirmek istiyor. Sarı-Kırmızılılar, bu doğrultuda Duvan Zapata önerisini dikkate aldı.

TRANSFERİ MADDİ KOŞULLAR BELİRLEYECEK

Galatasaray, Zapata'nın maddi koşullarını ve kulübün bonservis isteğini göz önünde bulunduracak. Scoutların raporu, Okan Buruk'un izlemesi ve kararı sonrası Duvan Zapata ile ilgili hızlıca bir karar verilecek.

32 yaşındaki Zapata, Atalanta'da formasıyla bu sezon çıktığı 25 lig maçında 2 gol ve 3 asistlik performans sergiledi. Fizik gücü ve yüksek toplardaki hava hakimiyeti ile dikkat çeken deneyimli golcü kariyerinde daha önce Napoli, Sampdoria gibi takımlarda da forma giydi.

Osman Kocaer Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Osman Kocaer

Editör Hakkında

26 Temmuz 1997'de Ankara'da doğdu. Lisans eğitimini 2020 yılında Selçuk Üniversitesi Radyo Televizyon Sinema bölümünden mezun olarak tamamladı. Gazeteciliğe 2017 yılında Konya'da başladı. 2022'nin Haziran ayından itibaren Haber7.com'da spor editörü olarak çalışmaya devam etmektedir.
YORUMLAR 21
  • Abem 10 ay önce Şikayet Et
    ozaman al lukakuyu
    Cevapla
  • Retro 10 ay önce Şikayet Et
    Genç golcü arayişina girdi ama 32 yaşinda
    Cevapla
  • Murat 10 ay önce Şikayet Et
    Bu çok iyi topçu göreceksiniz.
    Cevapla
  • Mehmet 10 ay önce Şikayet Et
    25 maçta beni forvet oynatın bu adamın attığı 2 golu kesin atarım . bu nasıl istatistik ?
    Cevapla
  • gogo 10 ay önce Şikayet Et
    GS her zaman iyi bir golcu ve kaleciye sahip olmuştur bunlar tam fenerlik
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle