Fatih Terim için flaş iddia! Suudi Arabistan...

Son olarak Galatasaray'ı çalıştıran tecrübeli teknik direktör Fatih Terim'le ilgili flaş bir iddia ortaya atıldı. Suudi Arabistan ekibi Al Hilal'in teknik direktör adayları arasında Terim'in de yer aldığı öne sürüldü.

Fatih Terim için flaş iddia! Suudi Arabistan...
Fatih Terim için flaş iddia! Suudi Arabistan...
GİRİŞ 31.05.2023 12:37 GÜNCELLEME 31.05.2023 12:37
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Galatasaray'dan ayrıldığından bu yana herhangi bir takım çalıştırmayan Fatih Terim'le ilgili çarpıcı bir iddia gündeme geldi.

İtalyan basınından Sport Italia'nın aktardığı habere göre Terim, Al Hilal'in teknik direktör adayları arasında... Bir süre önce ailevi nedenlerden dolayı ülkesine dönmek zorunda kalan Ramon Diaz'ın yerine hoca arayışında olan Suudi Arabistan temsilcisi, adaylarını belirledi.

Habere göre Al Hilal, yeni sezon için listesine Fatih Terim ve Brezilyalı antrenör Tite'yi ekledi.

Terim'in kararının ne yönde olacağı henüz bilinmiyor.

Sezer Yavuz Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Sezer Yavuz

Editör Hakkında

Sezer Yavuz, 20 Şubat 1994'te İstanbul'da doğdu. İlköğretim ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladıktan sonra Kastamonu Üniversitesi gazetecilik bölümünden mezun oldu. İş hayatına 2017 yılında Anadolu Ajansı'nda başladı. 9 Temmuz 2020 yılından itibaren Haber7.com'da çalışmaya devam etmektedir.
YORUMLAR 3
  • hbr 1 yıl önce Şikayet Et
    kim ne yapsın bunu buda gitmez zaten lobisinin şike yapacak gücünün olmadığı bir yerde bir hiç olacağını kendiside çok iyi biliyor lobisi yine bunu ön plana çıkarıp muhtemelen milli takıma yamayacaklar yada sezon başlasın Okan Buruğun kuyusunu kazıp bunu gs ye yamayacaklar
    Cevapla
  • Sefil bilo 1 yıl önce Şikayet Et
    Milli takımdaki alacağı için mahkemeye gitmedi mi? Hiç bir federasyon başkanı bunu geri getiremez...
    Cevapla
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    Tabi Galatasaray şampiyon olunca artık Okan Buruk'un ayağını kaydırma gibi bir şansı kalmadı.Bir yerlerden başlaması lazım.Bir kaç sene sonra kurtarıcı olarak tekrar Galatasaray'ın başında.Her ne hikmetse herkes bir anda nasıl bir sportif başarısızlıkla gittiğini hemen unutuverir.
    Cevapla