Galatasaray'a şampiyonluk sabahı müjdeli haber!

Galatasaray'ın Ankara'da şampiyonluğunu ilan etmesinin ardından Fransız basını Mauro Icardi ile ilgili flaş bir iddia ortaya attı.

Galatasaray'a şampiyonluk sabahı müjdeli haber!
Galatasaray'a şampiyonluk sabahı müjdeli haber!
GİRİŞ 31.05.2023 09:51 GÜNCELLEME 31.05.2023 10:22
Bu Habere 11 Yorum Yapılmış

Le Parisien, Galatasaray PSG arasındaki görüşmelerin çoktan başladığını okuyucularına aktardı. Haberde Galatasaray'ın Icardi için PSG'ye ödeyeceği bonservis de yer aldı.

Haberde şu ifadeler yer aldı:

"Galatasaray, 2014'ten beri şampiyonluğa hasret olan rakibi Fenerbahçe'ye şans tanımadı. Galatasaray, Ankaragücü'nü deplasmanda 4-1 mağlup etti. Bu maçta Mauro Icardi ve Lucas Torreira, Galatasaray'ın en çok güven veren isimleri oldu. Geçen yaz Paris Saint-Germain'den kiralık olarak gelen Arjantinli, bir duble daha yaptı. Paris'te parya, İstanbul'da hayran olunan Icardi bir kez daha gol makinesine dönüştü. Fileleri bulmak için en ufak fırsatı değerlendirdi."

İŞTE GALATASARAY'IN ÖDEYECEĞİ BONSERVİS

"Kulüp liderlerinin iradeleri çok açık. Kiralık olarak transfer edilen Icardi'nin kalıcı transferini tamamlamayı planlıyorlar. Bı Icardi'yi hiç rahatsız etmeyecek çünkü Galatasaray'da çok mutlu. İstanbul'da kalmak istediğini defalarca itiraf etti. Galatasaray yöneticisi Erden Timur ile PSG arasındaki görüşmeler İstanbul'da çoktan başladı. Oyuncunun Paris ile Haziran 2024'e kadar sözleşmesi devam ederken, bu dosyada finansal boyut kilit nokta olacak. Galatasaray'ın yöneticileri, yaklaşık 10 milyon avroyu bulabilecek bir operasyonu finanse etmek için büyük çaba sarf etmeye hazır."

KAYNAK: AKŞAM GAZETESİ
Mehmet Can Belören Haber7.com - Spor Sorumlusu
Haber 7 - Mehmet Can Belören

Editör Hakkında

Gazeteciliğe 2007 yılında Marmara FM'de başladı. 2009 yılından bu yana Haber7.com kadrosunda yer alıyor. Haber7.com'da gündem editörü, görsel editör, spor editörü görevlerinde bulundu. Şu an Haber7.com Spor Sayfası sorumlusu olarak meslek hayatına devam etmektedir. Mehmet Can Belören; Medya ve İletişim ile Uluslararası İlişkiler bölümlerinden mezundur.
YORUMLAR 11
  • lakin 10 ay önce Şikayet Et
    maaşı sorun bonserivisi değil
    Cevapla
  • ‏KAHRAMAN 10 ay önce Şikayet Et
    Futbol seyircisi emekci ögrenci gariban kesimdir bir gidip stres atigimiz belki bogazimizdaki paradan kisip gitigimiz yerdi ora kalmisti onada kirli siyaset bulasti ayni vampirllee gibi doymak bilmiyen siyaset ve külüp yüneticiler. Lezeti kalmadi
    Cevapla
  • MACKALI 61 10 ay önce Şikayet Et
    Galatasaryi candan tebrik ediyorum bu $ampiyonlugu chp gibi fener yönetimide asla hazm edememez zor gelir ta$ yutmu$ gibi olurlar öylede oldu zaten.Trabzon sporluyum ama Galatasayin $ampiyonluguna tüm karadeniz tabiki isatbullur gibi olmasada sevinirler menun olurlar.:-)
    Cevapla
  • Cenk Emre 10 ay önce Şikayet Et
    Siyasette Chp neyse futbolda FB odur. Kaybetmelerinin sebebini kesinlikle hile, hurda, çalma, çırpma olarak görürler. Onlara göre rakibi hiç bir zaman hak ederek kazanmaz. Böyle olunca da başındakiler tarafından kandırılmaya devam.
    Cevapla
  • sözde milli takım 10 ay önce Şikayet Et
    bugün ulusal bir kanalımızın sabah proğramını kapatırken modelatörü proğramı Galatasarayın Şampiyonluğu sebebiyle bir jest olsun diye Galatasaray marşıyla kapattı tabi ekrana (fona)yansıyan marşın yanında birde Galatasaray oyuncu ve teknik kadro isimleri sırayla yansıdı altta (fonda)Galatasaray marşı olmasa sanki yabancı bir takım zannedersin doğru dürüst yerli yok. Bumu milli kulüpler?
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle