Jorge Jesus'tan Fenerbahçe taraftarını kızdıracak Galatasaray sözleri!

Fenerbahçe Teknik Direktörü Jorge Jesus, Antalyaspor karşılaşmasının ardından konuştu.

Jorge Jesus'tan Fenerbahçe taraftarını kızdıracak Galatasaray sözleri!
Jorge Jesus'tan Fenerbahçe taraftarını kızdıracak Galatasaray sözleri!
GİRİŞ 30.05.2023 22:55 GÜNCELLEME 30.05.2023 23:04
Bu Habere 53 Yorum Yapılmış

Fenerbahçe Teknik Direktörü Jorge Jesus, Antalyaspor karşılaşmasının ardından konuştu. 

İşte Portekizli hocanın sözleri:

"GALATASARAY'DAN DAHA İYİ OLMAYI BAŞARAMADIK"

"Ligdeki hedefimize ulaşamadık. Ama bizim bir hedefimiz daha var. Kupanın da önemli olduğunu düşünüyorum. Finali kazanmaya çalışacağız. 2 kupayı kazanmayı isterdik, önemli hedefimiz ligdi. Ama Galatsaray'dan daha iyi olmayı başaramadık."

"SON HAFTALARA TAŞIDIK AMA..."

"Ligin ikinci yarısında ilk yarıdan daha çok puan topladık ama Galatasaray bazı dönemlerden bizden daha iyiydi. Biz onlardan daha iyi olmayı başaramadığımız için şampiyon olamadık. Son haftalara kadar götürmeyi başardık ama şampiyon olamadık."

"GALİBİYETLE BİTİRMEK İSTİYORUZ"

"Bizim için ideal senaryo 2'de 2 yapmaktı ama kupayı alıırsak kötünün iyisi olarak bakarım. Kupa kupadır, Galatasaray'la oynayacağımız maç var galibiyetle bitirmek için elimizden geleni yapacağız."

FENERBAHÇE'DEKİ GELECEĞİ

"Burada önemli olan ben değilim Fenerbahçe. Lig bittikten sonra durumum netleşir. Kafamdaki tek şey Fenerbahçe'nin başarısı. İstiyorum ki takımım kupa finalinde de son dönemdeki oyununu devam ettirsin. Benim şu andaki odağım final maçı. Galatasaray maçına da odaklandım ama bir numaralı odağım 11'inde oynayacağımız final."

Sezer Yavuz Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Sezer Yavuz

Editör Hakkında

Sezer Yavuz, 20 Şubat 1994'te İstanbul'da doğdu. İlköğretim ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladıktan sonra Kastamonu Üniversitesi gazetecilik bölümünden mezun oldu. İş hayatına 2017 yılında Anadolu Ajansı'nda başladı. 9 Temmuz 2020 yılından itibaren Haber7.com'da çalışmaya devam etmektedir.
YORUMLAR 53
  • Misafir 11 ay önce Şikayet Et
    Ne zaman hala iki kupada ilerliyoruz dendi sezon sonu kupa falan alsmadilar bu sezonda ayni olacak
    Cevapla
  • Ali Ulvi 11 ay önce Şikayet Et
    Bay bay bay Ali nin bilgisizliği ve bizim basının şişirip yere göğe sığdıramadığı sözüm ona dahi!! J.Jesus'un inadı ve şımarıklığı yüzünden bu sezonda çöpe gitti.Bu yönetim aynı bay Kemal gibi fos çıkmıştır istifa da bir erdemliktir.Düşün artık yakamızdan
    Cevapla
  • Kırkdokuzelli 11 ay önce Şikayet Et
    Moruk onu sen başaramadın. Elindeki değerler yerine takıntı içinde olduğun yanlış kadrolar sahaya sürerek nisan ayında şampiyonluğu ilan edeceğin takımı 2 .değil muhtemelen 3 sırada tamamlayacaksın. şampiyonluğa oynayan bir takım küme düşemeye aday takımlara kendi sahasında 9 puan verirse hakem makem federasyon muhabbetine sakın beceriksiz yönetim girmesin ağzımı bozarım.Vizyon ali
    Cevapla
  • Genç Fb 11 ay önce Şikayet Et
    Taraftar ne diye kızacakmış ki adam doğru söylemiş daha iyi olmaya başarabilseydi şampiyon olurdu bir fenerbahçeli olarak galatasarayı tebrik ediyorum, ayrıştırma dilinden vazgeçin artık , bana kalırsa rakip taraftarlarda şampiyon takımın kutlamasına katılmalı. Son ana kadar mücadele edeceksin ama kim kazandıysa onu da tebrik edeceksin.
    Cevapla
  • Doğrucu Davut 11 ay önce Şikayet Et
    Ne oldu dede? Tribünlerden hükümet istifa diye böğürürlerkende çıkıp arkadaşlar biz işimize bakalım demediniz ama.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle