Trabzonspor'un Mostafa Mohamed planı!

Cornelius'un ayrılığı sonrası hücumda üretkenlik noktasında sıkıntılar yaşayan Trabzonspor, Galatasaray'ın Mısırlı golcüsü Mostafa Mohamed'e talip oldu. Fırtına, oyuncuyu kiralamak istiyor.

Trabzonspor'un Mostafa Mohamed planı!
Trabzonspor'un Mostafa Mohamed planı!
GİRİŞ 28.05.2023 12:01 GÜNCELLEME 28.05.2023 12:03
Bu Habere 7 Yorum Yapılmış

Süper Lig'de bu sezon inişli-çıkışlı bir grafik sergileyen Trabzonspor, yeni bir yapılanma yolunu seçerek teknik direktörlük görevine Nenad Bjelica'yı getirdi. Yeni sezon için transfer çalışmalarını sürdüren Fırtına, Umut Bozok ve Maxi Gomez'in yetersiz kalan performansı sonrası santrafor transferi için düğmeye bastı.



MOSTAFA MOHAMED GÜNDEMDE

Bu bağlamda ilk hedef olarak ise Galatasaray'ın Mısırlı golcüsü Mostafa Mohamed belirlendi.

Akşam'ın haberine göre; Sezon başında Nantes'a kiralanan 25 yaşındaki golcü, kulüpte son dönemde yaşadığı bazı sorunlar nedeniyle Fransa'da kalmayacak ve Galatasaray'a geri dönecek. Trabzonspor da bu yaşananların ardından harekete geçmeye ve Mısırlı yıldızı kadrosuna katmaya hazırlanıyor.

Galatasaray'da ise teknik direktör Okan Buruk, yeni sezon öncesinde Mohamed'i kamp kadrosunda görmek istediğini açıklamıştı. Ancak Trabzonspor'dan gelen bu hamle sonrasında yönetimin ve teknik heyetin nasıl bir karar vereceği merak konusu oldu.



İLK ETAPTA KİRALAMA SEÇENEĞİ  

Bu sezon Fransız ekibi ile tüm kulvarlarda 50 karşılaşmaya çıkan Mısırlı golcü, bu maçlarda rakip fileleri 11 kez havalandırırken 5 de asist yaptı. Sarı-kırmızılılar ile 2025'in Haziran ayına kadar sözleşmesi bulunan Mostafa Mohamed için Karadeniz ekibinin ilk etapta kiralama isteği bulunurken, sözleşmeye de satın alma opsiyonu koydurmak istediği gelen haberler arasında.

KAYNAK: AKŞAM
Osman Kocaer Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Osman Kocaer

Editör Hakkında

26 Temmuz 1997'de Ankara'da doğdu. Lisans eğitimini 2020 yılında Selçuk Üniversitesi Radyo Televizyon Sinema bölümünden mezun olarak tamamladı. Gazeteciliğe 2017 yılında Konya'da başladı. 2022'nin Haziran ayından itibaren Haber7.com'da spor editörü olarak çalışmaya devam etmektedir.
YORUMLAR 7
  • Uzman 10 ay önce Şikayet Et
    Çok akıllıca transfer olur iyi oyuncu ts de kendimi daha da bulur
    Cevapla
  • Misafir 10 ay önce Şikayet Et
    GS bu çocugu geri çagirmali
    Cevapla
  • Cemal Serbest 10 ay önce Şikayet Et
    Muhammed bizim Oyuncumuz ve Bir yere bırakmayız.İnanıyorumki Okan Hocamızla Çok Başarılı Olacak GALATASARAYIMIZDA.
    Cevapla
  • Fırtına Kuşu 10 ay önce Şikayet Et
    Uğurcan Çakır karşılığında Yusuf Demir ve Mustafa Muhammed demeye getiriyor
    Cevapla
  • Mert 10 ay önce Şikayet Et
    Doğru bir transfer olur..
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle