Okan Buruk'tan 5 ismin dönüşüne yeşil ışık

Kiralık gidenlerin performansından memnun olan Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk; 5 ismin dönüşüne yeşil ışık yaktı. 3 oyuncuyla ise yollar ayrılıyor.

GİRİŞ 27.05.2023 11:26 GÜNCELLEME 27.05.2023 12:57
Bu Habere 6 Yorum Yapılmış

Bir yandan dış transfer çalışmalarını sürdüren Galatasaray, diğer yandan başka takıma kiraladığı oyuncuların değerlendirmesini yapıyor.

Sarı-kırmızılı ekibin teknik direktörü Okan Buruk, birçok futbolcunun sergilediği performanstan memnun. Olimpiu Morutan, Alexandru Cicaldau ve Mustafa Muhammed'in dönüşüne yeşil ışık yaktı. Üç oyuncuya teklifler olmasına rağmen kampa götürmeyi planlayan Buruk, yerli rotasyonu için de Ankaragücü forması giyen Taylan Antalyalı ve Emre Kılınç'ı kullanmayı düşünüyor.

Kiralık olarak gönderilen Christian Luyindama, Alpaslan Öztürk ve Oğulcan Çağlayan'ın performansı ise yeterli bulunmadı. Galatasaray'ın bu üç oyuncuyla yolları ayırması bekleniyor.

KAYNAK: SABAH
Sezer Yavuz Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Sezer Yavuz

Editör Hakkında

Sezer Yavuz, 20 Şubat 1994'te İstanbul'da doğdu. İlköğretim ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladıktan sonra Kastamonu Üniversitesi gazetecilik bölümünden mezun oldu. İş hayatına 2017 yılında Anadolu Ajansı'nda başladı. 9 Temmuz 2020 yılından itibaren Haber7.com'da çalışmaya devam etmektedir.
YORUMLAR 6
  • İlker 10 ay önce Şikayet Et
    Ya GALATASARAY lısın ya değilsin. CİM BOM hiçbir şartta vazgeçilmez. Bir şeyleri değiştirmek istiyorsanız, yönetime...
    Cevapla
  • fatih akman 10 ay önce Şikayet Et
    Taylan dönerse Galatasaray allame i cihan da olsa bırakırım. hiç farketmez.
    Cevapla
  • Misafir 10 ay önce Şikayet Et
    Taylan dönerse takımı bırakırım
    Cevapla
  • El faraklit antare 10 ay önce Şikayet Et
    Hocam lütfen gaylanıda postala takımın bereketini kaçırıyor
    Cevapla
  • GS tayfa 10 ay önce Şikayet Et
    Ne gene mi Taylan
    Cevapla
  • metin 10 ay önce Şikayet Et
    arkadaşim adam ilk geldiginde takimin en cok kosani isabetli pas yapaniydı.terim onu kiralik bir yabznci yuzunden onu oynatmayz basladj adam tepetaklak bir forum duşjklugu yasadı.onjn sebebidd terimdir iyi olan bir adamın agzkna sictı.gecen srn hzngisi iydide taylan kötüydü.sen omer bayramla beraber kadro yapiyorsun dogru durust bir solbekin bile yoktu.bu sene olsaydı inaniyorum bu takim
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle