Galatasaray iki İngiliz kulübüyle görüştü! Dudak uçuklatan bonservis bedeli

Galatasaray Sportif AŞ Başkan Vekili Erden Timur'un, Victor Nelsson için Tottenham ve Sacha Boey için Arsenal ile Londra'da görüştüğü kaydedildi.

GİRİŞ 24.05.2023 09:45 GÜNCELLEME 24.05.2023 10:50
Bu Habere 26 Yorum Yapılmış

Galatasaray'da Erden Timur ve bazı yöneticilerin yaptığı İngiltere seferiyle ilgili İngiliz basınından detaylar gelmeye başladı.

Ünlü gazeteci Fabrizio Romano'nun haberine göre, İngiltere'de yapılan transfer çalışmalarının yanı sıra Sacha Boey ve Victor Nelsson'u isteyen kulüplerle de görüşüldüğü kaydedildi. Romano'nun verdiği bilgiye göre Galatasaraylı yöneticilerin Boey ve Nelsson için 25 milyon eurodan aşağıda gelecek teklifleri kabul etmeyeceği ifade edildi.

Galatasaray'ın Nelsson için Tottenham, Boey için ise Arsenal'le görüştüğü kaydedildi.



Öte yandan Nicolo Zaniolo'yu isteyen ekiplerinin de olduğu belirtilirken 35 milyon euroluk serbest kalma maddesi nedeniyle bu transferin Avrupa kulüplerine cazip geldiği vurgulandı.

Sacha Boey 2021 yılında Galatasaray'a Rennes'den 1.1 milyon euroya transfer edilmiş ve Fransız sağ bekle 2025'e kadar sözleşme yapılmıştı.

Aynı yıl Kopenhag'dan 7 milyon euroya alınan Victor Nelsson'un 2026 yılında bitecek sözleşmesindeki maaşı geçtiğimiz yılın son aylarında 900 bin eurodan 1.3 milyon euroya yükseltilmişti.

Sezer Yavuz Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Sezer Yavuz

Editör Hakkında

Sezer Yavuz, 20 Şubat 1994'te İstanbul'da doğdu. İlköğretim ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladıktan sonra Kastamonu Üniversitesi gazetecilik bölümünden mezun oldu. İş hayatına 2017 yılında Anadolu Ajansı'nda başladı. 9 Temmuz 2020 yılından itibaren Haber7.com'da çalışmaya devam etmektedir.
YORUMLAR 26
  • Yarkan 11 ay önce Şikayet Et
    Ligi bititmeyiz diyen erden timur mu?
    Cevapla
  • Bozkurt 11 ay önce Şikayet Et
    Desteğimiz bundan sonra Anadolu takımlarına,Ver Mehteri dünya dinlesin,Ses ver Asya'dan Donbram,kardeşler bir olsun,Hilal tek Millet.
    Cevapla
  • Muslera 11 ay önce Şikayet Et
    Artık o mehter sesleri geçti senin içtiğin şey iyi kafa yapmış öyle gözüküyor trt1 dizi izlemeye benzemez avrupa
    Cevapla
  • Galata0101 11 ay önce Şikayet Et
    Kıskançlıktan catlayin GS düşmanları
    Cevapla
  • ‏KAHRAMAN 11 ay önce Şikayet Et
    Oradan da Pensilvanya'ya gitsin
    Cevapla
  • Selçuklu kartalı 11 ay önce Şikayet Et
    TÜRK FUTBOLUNUN MARKA DEGERİ ORTADA ŞAMPİYOMN TAKIMIMIZ 2 ÖN ELEME OYNAYACAK BU PAÇAVRA FUTBOL OYNAYAN TAKIMLARIMIZIN FUTBOLCUSUNUN DEGERİ BUDUR KİMSE HAYAL KURMASIN EDERİ DEGERİ BUDUR okadar
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle