Rıza Çalımbay'dan Galatasaray'a! Sezonun ilk transferi...

Galatasaray, devre arasında transfer etmek için büyük çaba harcayıp ancak mutlu sona ulaşmadığı Sivasspor'dan Uğur Çiftçi için yeniden devreye girecek.

Rıza Çalımbay'dan Galatasaray'a! Sezonun ilk transferi...
Rıza Çalımbay'dan Galatasaray'a! Sezonun ilk transferi...
GİRİŞ 12.05.2023 21:57 GÜNCELLEME 12.05.2023 21:57
Bu Habere 19 Yorum Yapılmış

Galatasaray, Rıza Çalımbay'ın ekibi Sivasspor'dan, deneyimli sol bek Uğur Çiftçi ile ilgilenmeye devam ediyor!

GALATASARAY'DA UĞUR ÇİFTÇİ İÇİN PLANLAR

Geçtiğimiz transfer döneminde Uğur Çiftçi ile anlaşan Galatasaray, Sivasspor'un ayrılığa onay vermemesi ile sonuca varamamıştı.

Akabinde ise Hatayspor'dan Sam Adakugbe tercihini devreye sokan Aslan, Kanadalı futbolcunun performansından memnun kalmadı.

Bu sebeple de önümüzdeki sezon için şimdiden planlamalara başlayan Galatasaray, Uğur Çiftçi transferi için tekrar devreye girmeyi düşünüyor. Deneyimli sol bekin, Okan Buruk'un elini güçlendireceğini düşünen yönetim, yazın transferi bitirmeyi planlıyor.

RIZA HOCA'DAN ONAY

Geçtiğimiz transfer döneminde Galatasaray'a gitmeyi çok istemesine rağmen Sivasspor'da kalan Uğur'a, hocasından da onay çıktı.

Tecrübeli teknik adam Rıza Çalımbay, Sivasspor ile çalışmaya devam ederse, Uğur Çiftçi transferine onay vermeyi düşünüyor.

İLK TRANSFER OLACAK

Halihazırda zaten Galatasaray hayalini gerçekleştirmek isteyen Uğur Çiftçi, büyük ihtimalle Sarı-kırmızılıların yeni sezondaki ilk takviyesi olacak.

KAYNAK: AKŞAM
SeyfullahKAYGUSUZ Haber7.com - Editör
Haber 7 - SeyfullahKAYGUSUZ

Editör Hakkında

1998 yılında Sivas'ta doğdu. Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Gazetecilik bölümünden mezun oldu. Gazeteciliğe 2016 yılında başladıktan sonra çeşitli TV, ajans ve haber sitelerinde görev aldı. 2021 yılında Haber7.com ailesine dahil oldu. Meslek hayatına Haber7.com'da 'Spor Editörü' olarak devam etmektedir. Osmanlıca ve İngilizce bilmektedir.
YORUMLAR 19
  • Osma 45 11 ay önce Şikayet Et
    Uğuru bırak ALANYADAN YUSUFA BAK ALANYA MACINI SEYREDIN ANLARSINIZ 5 UGUR YAPAF RIZA HOCA BOSASI CIKMIS UGURDAN PARA ARIYOR
    Cevapla
  • Vatan 11 ay önce Şikayet Et
    Hayırdır Sivas maçına bir hafta kala bu haberler. Ondan sonra GS zivaza 6 7 atarsa uğur çiftçi yüzünden maç satıldı olacak. Rıza kim onay vermek kim?
    Cevapla
  • Haki 11 ay önce Şikayet Et
    Sivasin halimi kalmiş gelen gecen 3-4 atiyor..kalecilerini siz alin size uygun yapisi var
    Cevapla
  • Göktuğ 11 ay önce Şikayet Et
    İnşallah gider eğer bu transfer gerçekleşirse milli takıma da faydası olur Sivas'ta oynadığı için milli takıma fazla gidemiyor
    Cevapla
  • hoca 11 ay önce Şikayet Et
    Kazımcan varken uğuru ne yapacağız sırf maç öncesi su bulandırmak
    Cevapla
  • ÜMİT 11 ay önce Şikayet Et
    Sivasspor maçı öncesi tezgâh transfer haberleri
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle