Gomis'ten derbi öncesi takım arkadaşlarına telafi yemeği!

Fatih Karagümrük maçında oynamak istemediği gerekçesi ile kadroya alınmayan daha sonra özür dileyerek affedilen Bafetimbi Gomis, takım arkadaşları için özür yemeği organize etti.

Gomis'ten derbi öncesi takım arkadaşlarına telafi yemeği!
Gomis'ten derbi öncesi takım arkadaşlarına telafi yemeği!
GİRİŞ 29.04.2023 13:32 GÜNCELLEME 29.04.2023 14:17
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Şampiyonluğa koşan Galatasaray'da hatasını telafi etmek isteyen Bafetimbi Gomis'ten takım arkadaşlarına jest geldi. Karagümrük maçında kriz çıkaran, hafta içinde de özür dilemesiyle affedilen Fransız oyuncu, arkadaşlarına bir yemek verdi.

ARKADAŞLARINA YEMEK VERDİ

Sarı-kırmızılılarda, teknik kadro ve personel Yeniköy'de bir restaurantta bir araya geldi ve Gomis'in misafiri oldu. Başta iki kaptan Muslera ve Kerem olmak üzere, tüm arkadaşlarının desteğini yanında hisseden Gomis, arkadaşlarına bu şekilde teşekkür etti.

DERBİ KADROSUNDA YER ALACAK

Bu arada derbi kadrosunu şekillendirmeye çalışan Okan Buruk'un, 2. yarıda skorun gidişatıyla ilgili her türlü muhtemel hesabı yaptığı ve Gomis'i kadroya alma kararı verdiği öğrenildi. Tecrübeli golcü, Beşiktaş derbisine yedek kulübesinde başlayacak.

Sarı-kırmızılı formayla bu sezon toplamda 26 maçta forma giyen 37 yaşındaki tecrübeli golcü, söz konusu mücadelelerde 10 gol atarken 3 kez de asist kaydetti.

Osman Kocaer Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Osman Kocaer

Editör Hakkında

26 Temmuz 1997'de Ankara'da doğdu. Lisans eğitimini 2020 yılında Selçuk Üniversitesi Radyo Televizyon Sinema bölümünden mezun olarak tamamladı. Gazeteciliğe 2017 yılında Konya'da başladı. 2022'nin Haziran ayından itibaren Haber7.com'da spor editörü olarak çalışmaya devam etmektedir.
YORUMLAR 4
  • Karahisari 1 yıl önce Şikayet Et
    Arkadaşlar galatasarayın yıllardır yaptığı tiyatrodan birisi. Karagümrük maçında yaşanabilecek olası bir puan kaybı için önceden kurgulanmış bir senaryo. Puan kaybı medyada fazla yer almasın, gerek takım gerekse de taraftarlar fazla demoralize olmasın diye 2-3 günlüğüne medyayı meşgul edecek bir malzeme sundular. Yoksa o lafları ciddi ciddi söyleyen bir Gomis hayatta geri dönmezdi.
    Cevapla
  • Doğrucu Davut 1 yıl önce Şikayet Et
    Beşiktaş maçında senden 2 gol bekliyoruz. Ancak o zaman affederiz.
    Cevapla
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    kaç yaşında adamsın, kendini düşürdügun hâlâ, bak. yazık....
    Cevapla
  • serdar 1 yıl önce Şikayet Et
    olumlu yorumlar yapalım. Lütfen
    Cevapla