Flaş gelişme! Uğurcan'ın ezeli rakibe satışına yeşil ışık

Trabzonspor'da Uğurcan Çakır'la ilgili gündeme oturan bir gelişme yaşandı. Adı İngiliz ekipleri ve Galatasaray'la anılan milli kaleci için konuşulan rakam 15 milyon euro.

GİRİŞ 26.04.2023 09:58 GÜNCELLEME 27.04.2023 00:42
Bu Habere 46 Yorum Yapılmış

Trabzonspor'da Uğurcan Çakır dönemi sona mı eriyor? Adı bir süredir transfer dedikodularına karışan Uğurcan Çakır geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklamada ayrılmak istediğine dair çıkan haberleri yalanlamıştı. Öte yandan başarılı kaleci için Trabzonspor başkanından flaş bir açıklama geldi.

UĞURCAN ÇAKIR İÇİN BAŞKANDAN ÇARPICI SÖZLER

İngiliz takımlarının kıskacında olan Uğurcan Çakır, son olarak Galatasaray'a da yazılmıştı. Söz konusu haber gündeme bomba gibi düşerken, iddialar başkan Ertuğrul Doğan'a soruldu. Başkanın Uğurcan Çakır-Galatasaray iddialarına verdiği cevap olay oldu.

"UĞURCAN ÇAKIR'I GALATASARAY'A SATARIM"

Trabzonspor yönetimi, Uğurcan Çakır için 15 milyon euro hedefi koydu. Fotospor'un haberine göre başkana "Galatasaray istediğiniz rakamı verirse satar mısınız?" sorusu geldi. Başkan Doğan ise Uğurcan Çakır'ın ezeli rakibine transferine yeşil ışık yakarak "Evet" cevabını verdi.

ÖNCELİK AVRUPA

Yine de hem yönetimin hem de Uğurcan Çakır'ın öncelikli hedefi Avrupa. Yurt dışından beklenen teklif gelmemesi durumunda milli eldivene Galatasaray kapıları açılabilir.

Bu sezon Trabzonspor formasıyla ligde 26 maça çıkan Uğurcan Çakır, kalesinde 42 gol gördü. Deneyimli file bekçisi 10 maçta da kalesini gole kapadı.

Mehmet Can Belören Haber7.com - Spor Sorumlusu
Haber 7 - Mehmet Can Belören

Editör Hakkında

Gazeteciliğe 2007 yılında Marmara FM'de başladı. 2009 yılından bu yana Haber7.com kadrosunda yer alıyor. Haber7.com'da gündem editörü, görsel editör, spor editörü görevlerinde bulundu. Şu an Haber7.com Spor Sayfası sorumlusu olarak meslek hayatına devam etmektedir. Mehmet Can Belören; Medya ve İletişim ile Uluslararası İlişkiler bölümlerinden mezundur.
YORUMLAR 46
  • Xfiles 1 yıl önce Şikayet Et
    Ben 10 a da satardım.
    Cevapla
  • Rıza 1 yıl önce Şikayet Et
    !5 milyon ışık hem de. yurt dışına gitsin döviz getirsin.
    Cevapla
  • cikkuş 1 yıl önce Şikayet Et
    Ben bu çocuğa 5 milyon euro vermem reflexi iyi olabilir ama ayak yok avrupada artık oyun kuran kaleci arıyor uğurcanda bu yok zaten Türkiyede futbol yok ki ayakla oyun kurasın.
    Cevapla
  • Kara 1 yıl önce Şikayet Et
    Muslera 3 sene daha rahat oynar. O sürede yeni genç biri bulunur
    Cevapla
  • nitekim 1 yıl önce Şikayet Et
    yok daha neler yok 100 m avro gs da tutmazsa ne olacak çok büyük risk o kadar da müthiş bir kaleci değil kusura bakmasın. 7-8 m avro bile zor yani kaldıki Muslera. bundan hala daha çok iyi
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle