Durumu ne olacak? Galatasaray'da Gomis kararı

Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk'un 'Alanyaspor maçında Barış Alper'i oyuna aldığımız için, sezonun geri kalanında forma giymek istemedi' dediği Bafetimbi Gomis'in sarı-kırmızılılardaki durumu belli oldu.

Durumu ne olacak? Galatasaray'da Gomis kararı
Durumu ne olacak? Galatasaray'da Gomis kararı
GİRİŞ 24.04.2023 19:49 GÜNCELLEME 24.04.2023 19:49
Bu Habere 19 Yorum Yapılmış

Galatasaray'da Karagümrük maçının ardından teknik direktör Okan Buruk basın toplantısında Fransız golcü Bafetimbi Gomis'in sezonun geri kalanında forma giymek istemediğini açıklamıştı.

Karşılaşmanın ardından başkan Dursun Özbek ise konuyla ilgili yaptığı açıklamada, "Gomis’in davranış biçimi kabul edilebilir değil. Galatasaray'ın bir profesyoneli olarak biz nasıl seçilmiş olarak hizmet ediyorsak bütün profesyoneller de hizmet etmek durumundadır. Çıkışını yadırgadım" ifadelerini kullanmıştı.

Süper Lig'in 32'nci haftasında oynanacak derbi öncesinde bugün Florya Metin Oktay Tesisleri'ne giden başkan Özbek, moral vermek adına takımla bir araya geldi.

Teknik direktör Okan Buruk, başkanvekili Erden Timur ve oyuncularla bir araya gelen Özbek, Gomis konusunda da adımları attı.

Yapılan toplantı sonrasında taraflar arasındaki sıkıntının tatlıya bağlandığı öğrenildi. Tecrübeli golcünün yarın akşam saatlerinde yapılacak antrenmanda takımla birlikte çalışması bekleniyor.

SeyfullahKAYGUSUZ Haber7.com - Editör
Haber 7 - SeyfullahKAYGUSUZ

Editör Hakkında

1998 yılında Sivas'ta doğdu. Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Gazetecilik bölümünden mezun oldu. Gazeteciliğe 2016 yılında başladıktan sonra çeşitli TV, ajans ve haber sitelerinde görev aldı. 2021 yılında Haber7.com ailesine dahil oldu. Meslek hayatına Haber7.com'da 'Spor Editörü' olarak devam etmektedir. Osmanlıca ve İngilizce bilmektedir.
YORUMLAR 19
  • Olayı bilmeyenlere. 1 yıl önce Şikayet Et
    Okan hoca 11 de başlatmak istemiş, gomis reddetmiş bundan sonra GS forması giymek istemiyorum diye, Okan basına açıklayınca gomis de cevaben sırt ağrılarım vardı demiş. Hocaya da böyle söyleseydin ya. Kusura bakma Haksızsın Gomis.
    Cevapla
  • Sincap 1 yıl önce Şikayet Et
    üzmeyin kara mırınağımızı bir dahaki maçta bakın nasıl atıyor gölü o bir Aslan
    Cevapla
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    kimse cim bomdan büyük dwğil akıllı olacak teknik ekip uygun görürse oynayacak
    Cevapla
  • katibb 1 yıl önce Şikayet Et
    gönderin gitsin.. mevzu emeğinin çok olması değil son noktanın ne olduğu.. bu yaşta neyin tribi. sanırsın ki Q7
    Cevapla
  • Mehmet 1 yıl önce Şikayet Et
    Hoca da haklı Gomis'de haklı ortası bulunur ve barışılır olur böyle şeyler
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle