Icardi, Karagümrük maçına yetişecek mi? İşte son durumu

Alanyaspor maçında sakatlanarak devre arasında oyundan çıkan Icardi'nin Karagümrük karşısına çıkmasının zor olduğu öğrenildi.

Icardi, Karagümrük maçına yetişecek mi? İşte son durumu
Icardi, Karagümrük maçına yetişecek mi? İşte son durumu
GİRİŞ 21.04.2023 10:45 GÜNCELLEME 21.04.2023 21:09

Spor Toto Süper Lig'de yoluna lider olarak devam eden Galatasaray'da tüm gözler Mauro Icardi'ye çevrildi. Alanyaspor maçında arka adalesinden bir sakatlık yaşayan yıldız oyuncu, ikinci yarıda riske edilmemişti.

MAURO ICARDİ'NİN SAĞLIK DURUMU

Arka adalesinde bir zorlanma hisseden Arjantinli yıldız riske edilmemiş ve maçtan sonra Okan Buruk , "Bir sertlik, zorlanma oldu. Şu andaki görüntüye göre yırtık yok. Doktorumuz kontrol ediyor. MR çekilecek ve bakılacak. Sonrasında bir açıklama yapılacak. Çok ağır bir şey beklemiyoruz. İnşallah önümüzdeki maça yetişir." diye konuştu.

KARAGÜMRÜK MAÇINA YETİŞEMEYEBİLİR

Son gelen bilgilere göre Arjantinli yıldızın Karagümrük maçına çıkmayacağı ve Beşiktaş maçına hazırlanacağı öğrenildi.

GALATASARAY'DAN AÇIKLAMA GELDİ

Galatasaray, sol arka adalesinde orta düzey zorlanma tespit edilen Mauro Icardi’nin tedavisine devam edildiğini açıkladı.

Yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

"Galatasaray Futbol Takımı, Süper Lig’in 31. haftasında VavaCars Fatih Karagümrük ile oynayacağı maçın hazırlıklarını bugün Florya Metin Oktay Tesisleri’nde yaptığı antrenmanla sürdürdü.

Topla ısınmayla başlayan idman, üç grup halinde 5’e 2 pas çalışmasıyla devam etti. Teknik direktörümüz Okan Buruk yönetimindeki antrenman, taktik çalışmayla sona erdi.

Sol arka adalesinde orta düzey zorlanma tespit edilen Mauro Icardi’nin tedavisine devam edildi.

Galatasaray Futbol Takımı, yarın saat 17.30’da yapacağı idmanla VavaCars Fatih Karagümrük maçı hazırlıklarını tamamlayacak."

Mehmet Can Belören Haber7.com - Spor Sorumlusu
Haber 7 - Mehmet Can Belören

Editör Hakkında

Gazeteciliğe 2007 yılında Marmara FM'de başladı. 2009 yılından bu yana Haber7.com kadrosunda yer alıyor. Haber7.com'da gündem editörü, görsel editör, spor editörü görevlerinde bulundu. Şu an Haber7.com Spor Sayfası sorumlusu olarak meslek hayatına devam etmektedir. Mehmet Can Belören; Medya ve İletişim ile Uluslararası İlişkiler bölümlerinden mezundur.