Galatasaray'da ayrılık iddiası! Sezon sonu gönderilecek

Galatasaray'da sezon sonu yolların ayrılması beklenen futbolcuların başında Bafetimbi Gomis olduğu iddia edildi.

Galatasaray'da ayrılık iddiası! Sezon sonu gönderilecek
Galatasaray'da ayrılık iddiası! Sezon sonu gönderilecek
GİRİŞ 28.03.2023 07:52 GÜNCELLEME 28.03.2023 07:52

Süper Lig'de şampiyonluk yolunda emin adımlarla ilerleyen Galatasaray, geçtiğimiz hafta Konyaspor karşısında beklemediği bir yenilgi aldı. Sarı-kırmızılılar, 1-0 öne geçtiği maçtan 2-1 mağlubiyetle ayrılarak haftayı puansız kapattı.

Cimbom'un bu sonuçla 14 maçlık galibiyet serisi sona erdi. Galatasaray ligin 27. haftasında Adana Demirspor ile karşılaşacak. Aslan, taraftarı önünde Akdeniz ekibini devirerek yeni bir galibiyet serisi başlatmayı hedefliyor.

Galatasaray'da tüm planlar 3 puan üzerine kurulurken, yönetim gelecek sezonun kadrosunu kurmak için çalışmalarını hızlandırdı. Sarı-kırmızılılar, bu sezon olduğu gibi gelecek sezonda da birçok yıldızı takıma kazandırmayı hedefliyor.

Hızlı bir ara transfer dönemi geçirmesi beklenen Cimbom birçok isimle de yollarını ayıracak. Teknik direktör Okan Buruk'un raporu doğrultusunda hareket eden Galatasaray'da ilk ayrılık gerçekleşiyor.

GOMIS İLE YOLA DEVAM EDİLMEYECEK

Takvim'in haberine göre sarı-kırmızılılar, Bafetimbi Gomis ile yola devam etmeyecek. Sezon sonu sözleşmesi sona erecek 37 yaşındaki golcüyle yollar ayrılacak. Gomis'in yeniden Suudi Arabistan'a döneceği iddia edildi. Bafetimbi Gomis, bu sezon Galatasaray formasıyla 22 maça çıktı. Deneyimli forvet, 10 gol ve 3 asistlik bir performans sergiledi. Gomis'in güncel piyasa değeri ise 900 bin Euro.

Mehmet Can Belören Haber7.com - Spor Sorumlusu
Haber 7 - Mehmet Can Belören

Editör Hakkında

Gazeteciliğe 2007 yılında Marmara FM'de başladı. 2009 yılından bu yana Haber7.com kadrosunda yer alıyor. Haber7.com'da gündem editörü, görsel editör, spor editörü görevlerinde bulundu. Şu an Haber7.com Spor Sayfası sorumlusu olarak meslek hayatına devam etmektedir. Mehmet Can Belören; Medya ve İletişim ile Uluslararası İlişkiler bölümlerinden mezundur.