Galatasaray'da tüm planlar altüst oldu!

Sezon başında Galatasaray'dan Nantes'a kiralanan Mostafa Mohamed, önümüzdeki yaz geri geliyor. Nantes'ın satış opsiyonunu kullanmaması Erden Timur'un tüm hesaplarını altüst etti.

Galatasaray'da tüm planlar altüst oldu!
Galatasaray'da tüm planlar altüst oldu!
GİRİŞ 28.03.2023 07:28 GÜNCELLEME 28.03.2023 10:22
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

25 yaşındaki Mısırlı Mostafa Mohamed, Galatasaray tarafından önemli bir yatırım olarak transfer edilmişti. Akabinde ise Mauro Icardi gibi yıldızlar ile yeni bir yapılanmaya giden Aslan, Mostafa Mohamed'i hem olgunlaşması hem de satışından kâr edilebilmesi amacı ile Ligue 1 ekibi Nantes'e kiraladı.

ERDEN TİMUR'UN MOSTAFA MOHAMED HAMLESİ

Oyuncuyu kiralarken satın alma opsiyonunu da anlaşmaya ekleten yönetim, Mostafa Mohamed'den gelecek para ile Mauro Icardi gibi yıldızlara yatırım yapacaktı... Lakin son yaşananlar ile birlikte Nantes, oyuncunun bonservisini almaktan vazgeçti ve Erden Timur'un planları iptal oldu.

Ligue 1 macerasına iyi başlayan Mostafa Mohamed, akabinde ise beklenen performansı gösteremedi ve iç dünyasına dönük yapısı sebebi ile de gözden çıkarıldı. Soyunma odasında bile pek konuşmayan Mısırlı forvet, sezon sonunda Türkiye'ye gönderilecek.

DAHA YENİ ÖDÜL ALMIŞTI

Geçtiğimiz ay takımdaki en iyi oyuncu seçilen Mostafa Mohamed, bu başarısına rağmen Fransa'da kalamıyor. Nantes forması ile bu sezon 41 maça çıkan ve 9 gol ile 5 asistlik katkı sağlayan 25 yaşındaki hücumcu, Galatasaray'da da sezona iyi başlamış ama yine devamını getirememişti.

Mehmet Can Belören Haber7.com - Spor Sorumlusu
Haber 7 - Mehmet Can Belören

Editör Hakkında

Gazeteciliğe 2007 yılında Marmara FM'de başladı. 2009 yılından bu yana Haber7.com kadrosunda yer alıyor. Haber7.com'da gündem editörü, görsel editör, spor editörü görevlerinde bulundu. Şu an Haber7.com Spor Sayfası sorumlusu olarak meslek hayatına devam etmektedir. Mehmet Can Belören; Medya ve İletişim ile Uluslararası İlişkiler bölümlerinden mezundur.
YORUMLAR 2
  • nitekim 1 yıl önce Şikayet Et
    fiyat kırmaya yapıyorlar adam mis gibi santrafor satmayın kalsın
    Cevapla
  • Erdal 1 yıl önce Şikayet Et
    Hani Fransa'da harikalar yaratıyordu
    Cevapla