Galatasaray'da Mertens için seferberlik!

Dries Mertens'in yokluğunda Sarı-Kırmızılılar pozisyon üretmekte bile zorlanıyor. Sağlık ekibi, Dries Mertens'i Kayserispor'la oynanacak lig sınavına yetiştirmek için seferberlik ilan etti.

Galatasaray'da Mertens için seferberlik!
Galatasaray'da Mertens için seferberlik!
GİRİŞ 19.03.2023 10:42 GÜNCELLEME 19.03.2023 15:42
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Sakatlığı nedeniyle bir önceki lig maçı olan Kasımpaşa karşılaşmasında forma giyemeyen Dries Mertens'in yokluğunda hücum hattı ciddi şekilde aksamıştı. Sonraki hafta boyunca hücum çalışmaları üzerinde duran Galatasaray'da, Mertens tam olarak iyileşmediği için Konya deplasmanına da götürülmedi. Ancak Florya'daki hazırlıklar Konya'da da sonuç vermedi ve Mertens olmadan Aslan ofansta yine kısır bir görüntü ortaya koydu. Sağlık ekibi, Dries Mertens'i Kayserispor'la oynanacak lig sınavına yetiştirmek için seferberlik ilan etti.

Mehmet Can Belören Haber7.com - Spor Sorumlusu
Haber 7 - Mehmet Can Belören

Editör Hakkında

Gazeteciliğe 2007 yılında Marmara FM'de başladı. 2009 yılından bu yana Haber7.com kadrosunda yer alıyor. Haber7.com'da gündem editörü, görsel editör, spor editörü görevlerinde bulundu. Şu an Haber7.com Spor Sayfası sorumlusu olarak meslek hayatına devam etmektedir. Mehmet Can Belören; Medya ve İletişim ile Uluslararası İlişkiler bölümlerinden mezundur.
YORUMLAR 3
  • misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    Lale hanım zorbay ve okan hoca el ele verdi lige heyecan geldi
    Cevapla
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    Nasıl Yani Mertes Olmasa GS Bir Hiç mi Demek İstiyorsunuz Ozaman Şampiyonluk Hayel Desene???
    Cevapla
  • nitekim 1 yıl önce Şikayet Et
    okan buruk'a rağmen kazanıyorduk bu maç okan amacına ulaştı
    Cevapla