Galatasaraylıları çıldırtan karar için bomba itiraf!

Konyaspor'un Galatasaray ile oynadığı maçta Dubois'e faul yaptığı için sarı kart gören Ahmet Oğuz, açıklamalarda bulundu.

GİRİŞ 19.03.2023 10:32 GÜNCELLEME 19.03.2023 22:15
Bu Habere 80 Yorum Yapılmış

Süper Lig'in 26. haftasında lider Galatasaray, konuk olduğu Konyaspor'a 2-1 mağlup oldu ve Süper Lig'de 14 maçlık galibiyet serisi sona erdi.

Maçta Konyasporlu Ahmet Oğuz'un Galatasaraylı Dubois'in ayak bileğine yaptığı faulün ardından sarı kart görmesi sarı-kırmızılıların tepkisini çekti.

Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk, Ahmet Oğuz'un kırmızı kart görmesi gerektiğini belirterek, hakem Zorbay Küçük'ü eleştirdi.



AHMET OĞUZ MAÇ SONU "KIRMIZI KART DEĞİL" DEDİ! 

Karşılaşmadan sonra Konyasporlu Ahmet Oğuz, Galatasaraylı Leo Dubois ile yaşadığı pozisyon hakkında konuştu.

Ahmet Oğuz, "Top arada kaldı, ben de ayağımı uzattım. Top geçtikten sonra bastım. Hoca da söyledi, bakacağız dedi. Yani hakem! Kırmızı da olabilir, sarı da olabilir dedi. bir pozisyon sonrası arkadaşımıza da sarı kartı verdi. Daha dikkatli olmamızı söyledi" ifadelerini kullandı.

"GALATASARAYLILAR KIRMIZI KART DER, FENERLİLER VE BEŞİKTAŞLILAR DEMEZ"

Sözlerine devam eden Ahmet Oğuz, "Galatasaraylılar 'Kırmızı kart' der, Fenerliler ve Beşiktaşlılar demez. Hocanın takdiri. O sarıdan yana kullandı. Ben de sarı olduğunu düşünüyorum. Çünkü isteyerek ve bilerek yapılan bir şey değil. Böyle şeylere kırmızı kart verilirse futbol oynanmaz" dedi.



FİKRİNİ DEĞİŞTİRDİ: "KIRMIZI KART GÖRMELİYDİM"

Ahmet Oğuz karşılaşmadan bir gün sonra, Beyaz TV'de programa katılarak pozisyonla ilgili konuştu. Konyasporlu futbolcu, "Pozisyonu izledim kırmızı kart görmeliydim. Pozisyonu izlemeden önce yaptığım yorum yanlışmış pozisyonu izledikten sonra onlara da hak veriyorum Dubois'dan da özür diliyorum" şeklinde konuştu.



DUBOIS: "AYAĞIMIN KIRILMASI MI GEREKİYORDU?"

Maç sonrası bacağındaki darbe izlerini gösteren Dubois, "Kırmızı kart çıkması için ayağımın kırılması mı gerekiyordu" diye sorarak sitemini dile getirdi.

Mehmet Can Belören Haber7.com - Spor Sorumlusu
Haber 7 - Mehmet Can Belören

Editör Hakkında

Gazeteciliğe 2007 yılında Marmara FM'de başladı. 2009 yılından bu yana Haber7.com kadrosunda yer alıyor. Haber7.com'da gündem editörü, görsel editör, spor editörü görevlerinde bulundu. Şu an Haber7.com Spor Sayfası sorumlusu olarak meslek hayatına devam etmektedir. Mehmet Can Belören; Medya ve İletişim ile Uluslararası İlişkiler bölümlerinden mezundur.
YORUMLAR 80
  • Bünyamin 1 yıl önce Şikayet Et
    Sana şunu soralım o zaman. Aynı pozisyonda ayağını sen öyle tut bende aynı senin yaptığın gibi sana aynı şekilde taban gireyim. Sen önce ebenle dedeninkini bir gör ondan sonra bakarız, sarımı kırmızımı diye. İşinizi o kadar mükemmel yapıyorsunuz ki o yüzden ülkemizin futbolu ortada, rezil ettiniz. İnsan olan insan utanır yaptığından ama insanlıktan nasipsiz olduğun belliki daha yaptığın rezilliğe bahane arıyorsun. Allah aynısını sana nasip eder ve futbol hayatın bitip üç kuruşa muhtaç olursan fenerlilerle bjkliler seni kurtarır. Takma kafana futbol bu, sen tekmelemeye devam.
    Cevapla
  • Hüseyin Özer 1 yıl önce Şikayet Et
    Biz senin şu anda ki direktörünün ayağını kırıp ikiye katladiklari halde faul bile calmayanlari da gördük
    Cevapla
  • boş lafcı 1 yıl önce Şikayet Et
    sen ağlama gs, ağlarsan dayanamam, ben de ağlarım..
    Cevapla
  • Haluk 1 yıl önce Şikayet Et
    Lale Hanımı sonuna kadar destekliyoruz ,birilerinin kuyruğuna basınca sesler çıkmaya başladı ,çünkü Lale Hanım bunların düzeni bozdu
    Cevapla
  • Mehmet 1 yıl önce Şikayet Et
    Gs den artik tiksiniyorum....bi puan kaybetseler böyle pis hareketlerde bulunuyorlar...bunlari lisesi gibi fransiz...
    Cevapla
  • Bünyamin 1 yıl önce Şikayet Et
    Güle güle özgür insan, hayırlı yolculuklar.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle