Galatasaray, Frankfurt'un inadını kırmak için Can Uzun teklifini güncelledi
Galatasaray'da teknik direktör Okan Buruk'un kadrosunda görmeyi çok istediği Can Uzun'la ilgili yeni bir gelişme yaşandı. Sarı-kırmızılı takımın Frankfurt'a yaptığı yeni teklifte bir sonraki satış payını yükselttiği belirtildi.
GİRİŞ 23.07.2026 10:22
GÜNCELLEME 23.07.2026 11:09
Galatasaray'da teknik direktör Okan Buruk'un on numara transferinde birinci önceliği Can Uzun.
Sarı-kırmızılılar, milli futbolcu için Eintracht Frankfurt'la görüşmelerini sürdürüyor. Ancak Alman ekibi henüz 40 milyon euro bonservis talebinde geri adım atmadı.

GALATASARAY CAN'IN BİR SONRAKİ SATIŞI İÇİN YÜZDE 20 PAY TEKLİF EDECEK
Sabah'ta yer alan habere göre Galatasaray, Can Uzun'un sözleşmesine sonraki satıştan yüzde 20 pay koymayı teklif edecek ve 30 Milyon Euro'luk bonservis önerisinin Frankfurt'tan kabul edilmesini bekleyecek.
Okan Buruk'un Can Uzun'u 10 numaranın yanı sıra sol açık ve forvet pozisyonunda da değerlendireceği ifade edildi.
20 yaşındaki futbolcu geçen sezon 28 maçta 10 gol ve 6 asistlik skor katkısı vermişti.
YORUMLAR 1
-
hüsran 10 dakika önce Şikayet Etcan uzun o paralar etmez amatör takım oyuncusu gibiBeğen