Galatasaray'a Patrick van Aanholt piyangosu

Galatasaray'dan Hollanda temsilcisi PSV'ye transfer olan Patrick van Aanholt sayesinde sarı kırmızılılar 90 milyon lira kar etti.

GİRİŞ 10.03.2023 15:07 GÜNCELLEME 10.03.2023 15:34
Bu Habere 7 Yorum Yapılmış

Galatasaray'da sezonun ilk yarısında forma şansı bulmakta zorlanan ve yerini Kazımcan Karataş ile Emre Taşdemir'e kaptıran Patrick van Aanholt devre arasında PSV'ye transfer oldu. Hollanda ekibi geçtiğimiz günlerde tecrübeli sol beki 2023-2024 sezonunun sonuna kadar kiraladığını duyurdu.

Patrick van Aanholt ile yollarını ayıran Galatasaray, oyuncunun yüklü maaşından kurtuldu.

Sabah'ın derlediği haberde PSV, van Aanholt için 1.5 milyon Euro bonservis bedeli ödedi. Galatasaray yıldız oyuncudan elde ettiği bonservisin yanı sıra 2.9 milyon Euro'luk maaşını da ödemekten kurtuldu. Böylece 90 milyon lira Aslan'ın kasasında kaldı.

Geçen sezon başında Crystal Palace'tan bedelsiz kadroya katılan Patrick van Aanholt, Galatasaray'da forma giydiği 62 maçta 3 gol, 5 asistlik katkı sağladı.

KAYNAK: SABAH
Sezer Yavuz Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Sezer Yavuz

Editör Hakkında

Sezer Yavuz, 20 Şubat 1994'te İstanbul'da doğdu. İlköğretim ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladıktan sonra Kastamonu Üniversitesi gazetecilik bölümünden mezun oldu. İş hayatına 2017 yılında Anadolu Ajansı'nda başladı. 9 Temmuz 2020 yılından itibaren Haber7.com'da çalışmaya devam etmektedir.
YORUMLAR 7
  • MkaraS 1 yıl önce Şikayet Et
    Bu nasıl bir matwmatik ka bonservisi geri mi verdiler
    Cevapla
  • nitekim 1 yıl önce Şikayet Et
    ömer bayram'ı ıslıkladılar birde bu daha beterdi. ucuz kurtulduk
    Cevapla
  • hakan 1 yıl önce Şikayet Et
    yabancilarin hepsini gönderin. türk gençlerine daha cok sans
    Cevapla
  • ZAL 1 yıl önce Şikayet Et
    Aferinn La psv kurtardın bizi bundan
    Cevapla
  • Molla Kasım 1 yıl önce Şikayet Et
    Ödemeyeceği parayı kar görmek nasıl bir bilgi. Bonservis i anladım , para giriyor. Diğeri maaş ödemesi idi. Tüm futbolcuların maaşlarını ödemeyin 500.000.000 kar ettim deyin , nasıl matematik ise
    Cevapla
  • Metin 1 yıl önce Şikayet Et
    Bak Kasım... Bu adam kalsaydı, oynamadığı halde G. Saray 2,9 milyon Euro maaş verecekmiydi ? Şimdi gittiğine göre bu parayı vermekten kurtuldu mu ? Buna kar denmez mi ? Yinede anlamadıysan bizim yapacak bir şeyimiz yok, Allah yardımcın olsun...
    Cevapla
  • Hakan 1 yıl önce Şikayet Et
    Ticaret adamı olmadın belli.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle