Galatasaray Muslera'nın yokluğunda kaleyi Günay'a emanet etmek istiyor

Galatasaray, Trabzonspor maçında sakatlanan Muslera'nın bir süre sahalardan uzak olması sebebiyle kaleci transferine hız verdi. Sarı-Kırmızılıların gündeminde Günay Güvenç bulunuyor.

Galatasaray Muslera'nın yokluğunda kaleyi Günay'a emanet etmek istiyor
Galatasaray Muslera'nın yokluğunda kaleyi Günay'a emanet etmek istiyor
GİRİŞ 13.02.2023 21:31 GÜNCELLEME 13.02.2023 21:52

Kahramanmaraş merkezli yaşanan depremler sonucu felaketin etkilediği illerde faaliyetlerini sürdüren Gaziantep FK ve Hatayspor, Süper Lig'den çekildiklerini açıklamıştı. 

Bu gelişmenin ardından Türkiye Futbol Federasyonu da bu takımlarda  görev yapan futbolcuların sezon sonuna kadar başka takımlarda forma giymesine izin verirken Süper Lig'de lider durumda bulunan Galatasaray, kaleci transferi için harekete geçti.



Günay'ı kiralamak istiyor

TRT Spor'un haberine göre; Trabzonspor maçında sakatlanan Fernando Muslera'nın bir süre sahalardan uzak kalacak olmasının ardından kaleci arayışlarına başlayan sarı-kırmızılılar, Gaziantep FK'nın deneyimli file bekçisi Günay Güvenç'i gündemine aldı.

Yerli olmasının da verdiği avantajla 31 yaşındaki Günay Güvenç'i sezon sonuna kadar kiralamak isteyen Galatasaray'ın yakın zamanda transferi duyurması bekleniyor. Sezonun kalan kısmında ise başarılı kalecinin maaşının tamamını sarı-kırmızılıların ödemesi bekleniyor.

Osman Kocaer Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Osman Kocaer

Editör Hakkında

26 Temmuz 1997'de Ankara'da doğdu. Lisans eğitimini 2020 yılında Selçuk Üniversitesi Radyo Televizyon Sinema bölümünden mezun olarak tamamladı. Gazeteciliğe 2017 yılında Konya'da başladı. 2022'nin Haziran ayından itibaren Haber7.com'da spor editörü olarak çalışmaya devam etmektedir.