Galatasaraylı taraftarlardan yönetime 'Zaniolo' çağrısı!

Galatasaraylı taraftarlar, yeni transfer Nicolo Zaniolo üzerinden bir yardım kampanyası başlatılması için sarı-kırmızılı kulübe çağrı yaptı.

Galatasaraylı taraftarlardan yönetime 'Zaniolo' çağrısı!
Galatasaraylı taraftarlardan yönetime 'Zaniolo' çağrısı!
GİRİŞ 08.02.2023 09:49 GÜNCELLEME 09.02.2023 00:26
Bu Habere 58 Yorum Yapılmış

Galatasaray bir süredir renklerine bağlamaya çalıştığı Nicolo Zaniolo'nun transferinde mutlu sona ulaştı. Sarı-kırmızılılar için İstanbul'a gelen futbolcu, sağlık kontrolünün ardından imzayı atacak.

İtalyan ekibi Roma ile anlaşan Galatasaray, Nicolo Zaniolo'yu İstanbul'a getirdi. Sarı-kırmızılıların transferi yetiştirebilmek için sağlık testlerinin bir kısmını yaptığı, geri kalanı ise çarşamba günü içinde yapılacağı ifade edildi.

Galatasaray'ın bu transfer için Roma'ya bonuslarla birlikte 20 milyon euroya yakın bonservis ödemesi bekleniyor. İtalyan futbolcu ile 2027 yılına kadar sözleşme imzalanacak.

Galatasaray'ın yeni transferi Nicolo Zaniolo, Türkiye'de yaşanan deprem felaketi için paylaşım yaptı.

FORMA SATIŞI YARDIM KAMPANYASINA DÖNÜŞSÜN!

Sarı-kırmızılı taraftarlar, dünyaca ünlü futbolcunun transferi ardından harekete geçti. Galatasaraylılar, 10 ilimizde binlerce can kaybına sebep olan deprem sonrası Nicolo Zaniolo transferi üzerinden yardım kampanyası başlatılmasını istedi.

Taraftarlar, bir kampanya başlatılarak satışa çıkarılan Nicolo Zaniolo formalarından oluşacak gelirin deprem bölgesine bağışlanmasını istedi.

Mehmet Can Belören Haber7.com - Spor Sorumlusu
Haber 7 - Mehmet Can Belören

Editör Hakkında

Gazeteciliğe 2007 yılında Marmara FM'de başladı. 2009 yılından bu yana Haber7.com kadrosunda yer alıyor. Haber7.com'da gündem editörü, görsel editör, spor editörü görevlerinde bulundu. Şu an Haber7.com Spor Sayfası sorumlusu olarak meslek hayatına devam etmektedir. Mehmet Can Belören; Medya ve İletişim ile Uluslararası İlişkiler bölümlerinden mezundur.
YORUMLAR 58
  • hayrettin siirtli 1 yıl önce Şikayet Et
    millete faydası olandan ALLAH razı olsun
    Cevapla
  • basit 1 yıl önce Şikayet Et
    herkes kin kusuyor da bu da doğru değil. zamanlaması yanlış sadece. aşırı tepki göstermeniz doğal ama kendi takımının yaptığını kimse görmüyor işte asıl sorunumuz bu kardeşlerim. sorun onlarda değil ki sorun bizde yani halkta sen izleme takip etme umursama sen halksın ilgi azalınca futbolda bu kadar para dönmez
    Cevapla
  • Osman 1 yıl önce Şikayet Et
    Boş boş konuşmayın galatasaray en son 27 tır gönderdi siz neyin kafasını yaşıyorsun
    Cevapla
  • Abdurezsk 1 yıl önce Şikayet Et
    Çok mutluyuz Diyarbakırlı bir vatandaş olarak
    Cevapla
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    20 mn €= 380 mn₺ 380 mn ÷ 120 bn (1 senelik maaş) 3 165 senelik ücret..!!! kul azmadıkça ALLAH Musibet vermezmiş
    Cevapla
  • Babacan 1 yıl önce Şikayet Et
    Ya böyle herşeye üstten bakan insanlar sizler neler yaptınız acaba eminim ki çoğunun bankada yatırımlık parası vardır ne kadar bağışta bulundunuz. Bu transfer yatırım transferidir 20ye alıp en az 35e satarak yatırım amaçlı bir transfer. Bu olay depremden önce başlamış kaldı ki bu transferide dallanıp budaklandırmıyorlar şov yapmıyorlar kimsenin gururunu rencide etmiyorlar. Bu transferi yaptık paramız kalmadı yardım edemiyoruz demiyorlar tırlar dolusu yardımlar gönderiyorlar
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle