Galatasaray'ın, Giresunspor maçı kamp kadrosu belli oldu! 5 eksik

Galatasaray, Spor Toto Süper Lig'in 21. haftasında yarın deplasmanda Bitexen Giresunspor ile karşılaşacak.

Galatasaray'ın, Giresunspor maçı kamp kadrosu belli oldu! 5 eksik
Galatasaray'ın, Giresunspor maçı kamp kadrosu belli oldu! 5 eksik
GİRİŞ 27.01.2023 16:24 GÜNCELLEME 27.01.2023 16:24
Bu Habere 20 Yorum Yapılmış

Lider Galatasaray, Spor Toto Süper Lig'in 21. haftasında yarın deplasmanda Bitexen Giresunspor ile karşılaşacak.

Çotanak Spor Kompleksi'nde saat 19.00'da başlayacak müsabakayı hakem Bahattin Şimşek yönetecek.

Süper Lig'de çıktığı 19 maçta 14 galibiyet, 3 beraberlik ve 2 yenilgi yaşayan sarı-kırmızılı ekip, topladığı 45 puanla liderlik koltuğunda oturuyor.

Ligde oynadığı 19 maçın 5'ini kazanan, 6'sında berabere kalan ve 8'ini kaybeden Bitexen Giresunspor ise 21 puanla 12. sırada yer alıyor.

Abdülkerim Bardakcı forma giyemeyecek

Galatasaray'da sarı kart cezalısı olan Abdülkerim Bardakcı, Bitexen Giresunspor maçında görev yapamayacak.

Sarı-kırmızılı takımda sarı kart ceza sınırında bulunan Kerem Aktürkoğlu, Barış Alper Yılmaz ve Berkan Kutlu da yarın kart görmeleri halinde cezalı duruma düşecek ve 22. haftadaki HangiKredi Ümraniyespor maçında forma giyemeyecek.

Son 12 resmi maçını kazandı

Son 12 resmi maçını kazanan Galatasaray'ın, Süper Lig'de de 9 maçlık galibiyet serisi bulunuyor.

Ligdeki son 10 maçında mağlubiyet yaşamayan sarı-kırmızılı ekip, son 9 karşılaşmasından da üçer puanla ayrıldı.

Bu kulvarda son yenilgisini 10. haftada Yukatel Kayserispor karşısında yaşayan sarı-kırmızılılar, bir sonraki hafta Corendon Alanyaspor ile berabere kaldı. Galatasaray daha sonraki 9 maçında ise sırasıyla VavaCars Fatih Karagümrük, Beşiktaş, Medipol Başakşehir, İstanbulspor, Demir Grup Sivasspor, MKE Ankaragücü, Fenerbahçe, Atakaş Hatayspor ve Fraport TAV Antalyaspor'u mağlup etti.

Galatasaray, bu süreçte çeyrek finale yükseldiği Ziraat Türkiye Kupası'nda ise oynadığı Yeşilyurt D.Ç Ofspor, Ankara Keçiörengücü ve Corendon Alanyaspor maçlarını kazandı.

Son 12 resmi maçında 31 kez ağları havalandıran Galatasaray, kalesinde ise 7 gol gördü.

Kamp kadrosu belli oldu!

Spor Toto Süper Lig’in 21. haftasında deplasmanda Giresunspor ile karşılaşacak olan Galatasaray’ın kamp kadrosu belli oldu.

Sarı-kırmızılı kulüpten yapılan açıklamaya göre cezalı olan Abdülkerim Bardakçı'nın yanı sıra Yusuf Demir, Seferovic, Patrick van Aanholt ve Mathias Ross kadroda yer almadı.

Galatasaray'da teknik direktör Okan Buruk'un belirlediği 21 kişilik kamp kadrosunda şu futbolcular bulunuyor:

"Fernando Muslera, Leo Dubois, Lucas Torreira, Fredrick Midtsjö, Kerem Aktürkoğlu, Dries Mertens, Yunus Akgün, Emre Taşdemir, Bafetimbi Gomis, Berkan Kutlu, Victor Nelsson, Milot Rashica, Sergio Oliveira, Okan Kocuk, Emin Bayram, Barış Alper Yılmaz, Juan Mata, Kazımcan Karataş, Metehan Baltacı, Sacha Boey, Mauro Icardi"

Sezer Yavuz Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Sezer Yavuz

Editör Hakkında

Sezer Yavuz, 20 Şubat 1994'te İstanbul'da doğdu. İlköğretim ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladıktan sonra Kastamonu Üniversitesi gazetecilik bölümünden mezun oldu. İş hayatına 2017 yılında Anadolu Ajansı'nda başladı. 9 Temmuz 2020 yılından itibaren Haber7.com'da çalışmaya devam etmektedir.
YORUMLAR 20
  • 08:00 - 18:00 Uhr 1 yıl önce Şikayet Et
    hazirlik maclarinda yusuf demir en iyisiydi lig basladi kadroda yok
    Cevapla
  • TrkGrsn 1 yıl önce Şikayet Et
    Giresun Maçi alir,alamazsa bile en kötü berabere kalir..
    Cevapla
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    Sen Fenerden bahs ediyorsun galiba kardeş. Kaç senedir beceriksizliklerinden dolayı şampiyon olamiyorlar ve ondan dolayı 5. Yıldız rüyası.i bilmem hayal etmeler sürüyor. Bu senede birşey olmayacağını anladılar ve sağa sola atıp duruyorlarki kendi taraftarlarını elde tutabilsinler diye. Bence onun bunun ile uğraşacağınıza kendiniz ile uğraşın. En son Zico zamanında güzel futbol oynandı fenerbahçe tarafından. Bu sene kendi evinizde 3 gol yediniz ve resmen alaya alarcasına GS gelip kaptı 3 puanı. Hade şimdiden geçmiş olsun kardeş. Ve selam
    Cevapla
  • hak 1 yıl önce Şikayet Et
    en son zico zamanında güzel top oynuyordu dediğin takım dünya kupasına kadar cayır cayır top oynuyordu git istatisliklere bak derbiye gelince olabilir hak edilen yenilgi geçen senede 2-0 almıştı olabilir öyle şeyler
    Cevapla
  • İbrahim 1 yıl önce Şikayet Et
    Gs bu hafta çotanaklara takılacak yenmez ama yenilmez de berabere kalır demedi deme İbrahim
    Cevapla
  • Mustafa 1 yıl önce Şikayet Et
    Gs için eksikler sorun olmaz, bir kırmızı kart uydurulur, penaltı jokeri devrede olur, gs gol yerse iptal edilir, bir şekilde gs ye 3 puan hediye edilir.
    Cevapla
  • Galatasaray 1 yıl önce Şikayet Et
    Sivas maçında verilen golün dışında Galatasarayın lehine karar yok. O da kesinlikle komplo idi. Ki aynı maç penaltımız verilmedi. Anlayacağın Galatasaray lehine maçın kaderini değiştiren bir karar verilmedi. Kaç maç hakkı yendi. Alenen korunan Fenerbahçe.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle