Galatasaray'ın listesindeki dünya yıldızı!

Galatasaray, kadrosuna bir dünya yıldızı daha katmayı planlıyor. Transfer devre arasında gerçekleşmezse sezon sonunda takıma katılacak.

Galatasaray'ın listesindeki dünya yıldızı!
Galatasaray'ın listesindeki dünya yıldızı!
GİRİŞ 26.01.2023 09:43 GÜNCELLEME 26.01.2023 09:43
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Süper Lig'de 9'da 9 yaparak liderliğini sürdüren Galatasaray, bir yandan da transfer çalışmalarına devam ediyor... Sezon başında Icardi, Mata, Mertens gibi yıldızları kadrosuna katan Sarı-Kırmızılılar'ın hedefi nde yine bir dünya starı var: Angel Di Maria...

GALATASARAY DI MARIA İÇİN HAREKETE GEÇTİ

Temmuz ayında Paris Saint Germain'den Juventus'a transfer olan Arjantinli kanat oyuncusu, 1 yıllık sözleşme imzalamıştı. Ancak Di Maria Juventus'ta yaşanan sıkıntılı dönem sonrasında yaptığı açıklamada; "En kötü zamanda Juve'ye geçtim" diyerek bir anlamda ayrılık sinyali verdi. Şampiyonluk yarışında kadrosunu güçlendirmek isteyen Galatasaray da Di Maria için harekete geçti.

ŞİMDİ OLMAZSA SEZON SONUNDA

34 yaşındaki oyuncu için ilk temasın kurulduğu öğrenilirken, Sportif A.Ş. Başkan Vekili Erden Timur önderliğinde yürütülen operasyonda henüz net bir sonuç alınamadı. Ancak Di Maria'ya devre arası transfer döneminde Sarı-Kırmızılı formayı giydirmek için çalışmalar sürüyor. Bu transfer ara dönemde bitirilemezse yönetim, sezon sonunda Arjantinli oyuncuyu takıma kazandırmayı planlıyor.

KAYNAK: AKŞAM GAZETESİ
Mehmet Can Belören Haber7.com - Spor Sorumlusu
Haber 7 - Mehmet Can Belören

Editör Hakkında

Gazeteciliğe 2007 yılında Marmara FM'de başladı. 2009 yılından bu yana Haber7.com kadrosunda yer alıyor. Haber7.com'da gündem editörü, görsel editör, spor editörü görevlerinde bulundu. Şu an Haber7.com Spor Sayfası sorumlusu olarak meslek hayatına devam etmektedir. Mehmet Can Belören; Medya ve İletişim ile Uluslararası İlişkiler bölümlerinden mezundur.
YORUMLAR 4
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    hakemler fenere çalışıyo iyiki bir sivas maçında yanlış karar verdiler fenere her maç hakem yardım ediyor en son umraniye maçı.
    Cevapla
  • yıldırım 1 yıl önce Şikayet Et
    ne alaka ne hakemi ne dediğini bilmiyorsun futboldan anlamıyorsan buraya neden yazıyorsun. git tavuk gibi çöplüğünde deşin.
    Cevapla
  • Kayseri 1 yıl önce Şikayet Et
    Dünya yildizi derken bir hakem dahami aliyorlar
    Cevapla
  • Kayseri maçı bekle 1 yıl önce Şikayet Et
    Fener sahada 11 oyuncu artı 1 hakem oynuyor. Toplam 12 kişi UEFA kurallarına göre yasak
    Cevapla