Mertens: Başarıya aç olduğumuzu gösteriyoruz!

Galatasaraylı Dries Mertens, Alanyaspor maçının ardından "Yolumuza devam ediyoruz. Başarıya aç olduğumuzu sahada gösteriyoruz." dedi.

Mertens: Başarıya aç olduğumuzu gösteriyoruz!
Mertens: Başarıya aç olduğumuzu gösteriyoruz!
GİRİŞ 17.01.2023 23:41 GÜNCELLEME 17.01.2023 23:41
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Ziraat Türkiye Kupası son 16 turunda Galatasaray, deplasmanda Alanyaspor 2-1 mağlup ederek çeyrek final biletini aldı.

Mücadelenin ardından Galatasaray'da Dries Mertens açıklamalarda bulundu.

Karşılaşmayı değerlendirerek sözlerine başlayan Mertens, "Kupada devam ettiğimiz için çok mutluyum. Yolumuza devam ediyoruz. Başarıya aç olduğumuzu sahada gösteriyoruz." dedi.

Dünya Kupası sonrası performansının arttığına ilişkin yorumlarla ilgili soruya ise Belçikalı yıldız, "Performansım arttı diyebiliriz. Gelmeden önce çok fazla hazırlık süreci geçirmedim. Yeni bir lige başladım. Her şey yerli yerine oturuyor." açıklamasını yaptı.

Ligde oynayacakları Antalyaspor maçıyla ilgili ise Mertens, "Antalyaspor ile önemli bir maç oynayacağız. Kazanmak istiyoruz. Hatayspor maçında tribündeydim, atmosfer harikaydı. Ben de oynamak istedim. İnşallah önümüzdeki maçta oynayacağım." diyerek sözlerini noktaladı.

SeyfullahKAYGUSUZ Haber7.com - Editör
Haber 7 - SeyfullahKAYGUSUZ

Editör Hakkında

1998 yılında Sivas'ta doğdu. Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Gazetecilik bölümünden mezun oldu. Gazeteciliğe 2016 yılında başladıktan sonra çeşitli TV, ajans ve haber sitelerinde görev aldı. 2021 yılında Haber7.com ailesine dahil oldu. Meslek hayatına Haber7.com'da 'Spor Editörü' olarak devam etmektedir. Osmanlıca ve İngilizce bilmektedir.
YORUMLAR 4
  • İstanbul Fatihi 1 yıl önce Şikayet Et
    Hakemlerle yola devam
    Cevapla
  • Kusikenİcardi 1 yıl önce Şikayet Et
    İlk 10 hafta sadece Galatasaray'ın ve Fenerbahçe'nin maçlarını izle VAR kararlarına bak Fenerbahçe bugün 2. Sırada yer alıyorsa hakemlerin tarafı belli oluyor
    Cevapla
  • MCMV 1 yıl önce Şikayet Et
    Allah şifa versin
    Cevapla
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    helal sana bizim topçular örnek alsın yaşına bak oyununa bak bravo
    Cevapla