Di Maria için resmi açıklama: Galatasaray birlikteliği olabilir

Arjantin Milli Takımı'nın Sportif Direktörü Luciano Nakis, Galatasaray'la adı geçen Angel Di Maria için, "Bu birliktelik olabilir. Di Maria için Galatasaray iyi bir seçenek" açıklamasını yaptı.

GİRİŞ 29.12.2022 15:12 GÜNCELLEME 29.12.2022 15:23
Bu Habere 8 Yorum Yapılmış

Arjantin ile 2022 Dünya Kupası'nı kazanan Angel Di Maria, Galatasaray yolunda. Bir süredir Sarı-Kırmızılı kulüple anılan 34 yaşındaki futbolcu için Arjantin Milli Takımı Sportif Direktörü Luciano Nakis, Radyospor'dan Özgür Sancar'ın konuğu oldu.

Nakis açıklamasında Mata detayını vurgulayarak, "Di Maria ve Galatasaray birlikteliği olabilir. Galatasaray büyük bir kulüp. Di Maria önümüzdeki dönemde orada oynayabilir. Ayrıca Galatasaray'da Juan Mata gibi önemli bir isim var Angel ile Manchester United'tan arkadaşlar. Yeniden beraber oynamak isteyebileceğini düşünüyor. Onun için iyi bir seçenek" dedi.

Sözleşmesi sezon sonunda bitiyor!

Temmuz ayında Juventus'la bir yıllık kontrat izleyen Di Maria, sezon sonunda boşa çıkıyor. Arjantinli yıldız isim, Juventus formasıyla bu sezon 11 maçta 2 gol kaydedip 4 asist yaptı.

Dünya Kupası'nda etkili bir performans sergiledi!

Angel Di Maria, Dünya Kupası'nda çıktığı 5 maçta 1 gol atıp 2 asist yaptı. Başarılı futbolcu attığı tek golü Fransa ile oynadıkları finalde kaydetti.

Sezer Yavuz Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Sezer Yavuz

Editör Hakkında

Sezer Yavuz, 20 Şubat 1994'te İstanbul'da doğdu. İlköğretim ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladıktan sonra Kastamonu Üniversitesi gazetecilik bölümünden mezun oldu. İş hayatına 2017 yılında Anadolu Ajansı'nda başladı. 9 Temmuz 2020 yılından itibaren Haber7.com'da çalışmaya devam etmektedir.
YORUMLAR 8
  • Öz Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    Ula Temel saat 12 den sonra yorum yazdığın ne kadar da belli.
    Cevapla
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    para var harciyolar sizde harcayın sizde alın maçı kazanıyor agliyonuz oyuncu alıyoz agliyonuz boşa şarkı yapmamışlar fener ağlama diye
    Cevapla
  • Temel505 1 yıl önce Şikayet Et
    Bu paranın bolluğu nereden acaba hükumete mi güveniyorlar yada bir yerlerden paramı geliyor bu konuya bir tff el atsa ama onlarda gsli en iyisi uefa soruşturma açsın bu transferlerde bir anormallik var ama adamlar güçlü bunların arkasında hükumet var masonlar var fetöcüler var istedikleri gibi at koşturuyorlar ama bu sene fenerin önü kesilirse haziranda gs fayda etmeyecek
    Cevapla
  • Raşid 1 yıl önce Şikayet Et
    Fenerli arkadaş adamlar daha ihtimal öne sürüyorlar ve anormal bir şey yok sizde uğraşın transfer edin birilerini bizim eski oyuncuları almayın hem ne yapabilirler hırsızlıkmı?
    Cevapla
  • Ahmakovic 1 yıl önce Şikayet Et
    Masonlara bağladı ya :))
    Cevapla
  • Mahoni 1 yıl önce Şikayet Et
    Adamın sezon sonu sözleşmesi bitiyor, yani bonservis yok bedava, ayıktınmı kamil
    Cevapla
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    bu GS da herkesi transfer ediyor ben 42 yaşımdayım herkesi alıyorlar...
    Cevapla
  • Levrock 1 yıl önce Şikayet Et
    Algisaray demiyorlar bosuna. Isleri gücleri fitne.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle