Bafetimbi Gomis: Gol atmak için buradayım!

Keçiörengücü maçında Galatasaray'ın galibiyet golünü atan Bafetimbi Gomis, karşılaşmanın ardından "Gol atmak için Galatasaray'dayım. Kerem iyi bir orta yaptı, takım olarak bakmak lazım." dedi.

Bafetimbi Gomis: Gol atmak için buradayım!
Bafetimbi Gomis: Gol atmak için buradayım!
GİRİŞ 22.12.2022 23:33 GÜNCELLEME 22.12.2022 23:33
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Galatasaray, Türkiye Kupası 5. turunda Ankara Keçiörengücü'nü 1-0 yenerek son 16 turuna yükseldi.
 
Sarı-kırmızılılarda Bafetimbi Gomis ve Patrick van Aanholt maçın ardından açıklamalarda bulundu.

"Gol atmak için buradayım"

Gomis maç sonrası, "Kazandığımız için çok mutluyuz. Önemli olan tur atlamaktı ve biz de onu yaptık. Milli takımda çok fazla oyuncumuz vardı, onlar döndü. Şimdi önümüze bakacağız." dedi. 

Gomis sözlerinin devamında, "Gol atmak için Galatasaray'dayım. Kerem iyi bir orta yaptı, takım olarak bakmak lazım." açıklamasında bulundu. 

"Hedef kazanmaktı"

van Aanholt maç sonrası, "Altı hazırlık maçından sonra ilk resmi maçımıza çıktık. Hedefimiz kazanmaktı ve istediğimizi aldık." sözlerini sarf etti.
 
Bek oyuncusu sözlerinin devamında, "Takımı hoca kuruyor. Oynayamıyorsam daha fazla çalışmam gerekir. Bunu hak etmem lazım. İstanbulspor maçını biraz daha iyi oynayıp, kazanabiliriz." dedi.

SeyfullahKAYGUSUZ Haber7.com - Editör
Haber 7 - SeyfullahKAYGUSUZ

Editör Hakkında

1998 yılında Sivas'ta doğdu. Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Gazetecilik bölümünden mezun oldu. Gazeteciliğe 2016 yılında başladıktan sonra çeşitli TV, ajans ve haber sitelerinde görev aldı. 2021 yılında Haber7.com ailesine dahil oldu. Meslek hayatına Haber7.com'da 'Spor Editörü' olarak devam etmektedir. Osmanlıca ve İngilizce bilmektedir.
YORUMLAR 1
  • mücahit 1 yıl önce Şikayet Et
    Gomis çok olgun ,fikir ve yaş olarak deneyim olarak
    Cevapla