1. Lig ekibi harekete geçti! Hedef Galatasaray'ın golcüsü

Kaleci Berke Özer'i kadrosuna kattığını açıklayan Eyüpspor, Galatasaray'dan Bafetimbi Gomis ve Alanyasporlu Efecan Karaca için de hareke geçti.

1. Lig ekibi harekete geçti! Hedef Galatasaray'ın golcüsü
1. Lig ekibi harekete geçti! Hedef Galatasaray'ın golcüsü
GİRİŞ 22.12.2022 20:10 GÜNCELLEME 22.12.2022 20:10
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Kaleci Berke Özer'i kadrosuna kattığını açıklayan Eyüpspor, Galatasaray'dan Bafetimbi Gomis ve Alanyasporlu Efecan Karaca için de hareke geçti.

Bu sezon başında Fenerbahçe'den ayrılarak Portekiz'in Portimonense takımına giden Berke Özer, Türkiye'ye Eyüpspor ile döndü. Kalecinin transferi Eyüpspor Başkanı Murat Özkaya tarafından resmen açıklandı.

SIRADA GOMİS VE EFECAN VAR

Süper Lig'e çıkma konusunda büyük avantajı bulunan İstanbul ekibinin gündeminde Galatasaray'ın golcüsü Bafetimbi Gomis ile Alanyasporlu Efecan Karaca da yer alıyor.

Bafetimbi Gomis'in Galatasaray'daki sözleşmesi bu sezon sonunda bitiyor. Mauro Icardi transferinden sonra ilk 11'deki yerini kaybeden Gomis, kendisine gelecek uzun süreli bir sözleşmeye 'Hayır' demeyecek.

GOMİS'İN AYRILMASI BEKLENİYOR

Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk, Mauro Icardi, Haris Seferovic ve Bafetimbi Gomis'in benzer özellikte oyuncular olduğunu düşünüyor ve farklı bir forvet profili istiyor. Bu yüzden ocak ayında Galatasaray'ın belli bir bonservis karşılığı Gomis'in gidişine onay verebileceği belirtiliyor.

EFECAN TRANSFERE SICAK BAKIYOR

Alanyaspor'un kaptanı Efecan Karacan'ın sözleşmesi ise 30 Haziran 2025'te sona eriyor. Ajansspor'un haberine göre Galatasaray altyapısından yetişen futbolcu, kariyerine İstanbul'da devam etmek istiyor. Efecan Karaca'nın geçen sezon Fenerbahçe'ye transferi son anda gerçekleşmemişti.

SeyfullahKAYGUSUZ Haber7.com - Editör
Haber 7 - SeyfullahKAYGUSUZ

Editör Hakkında

1998 yılında Sivas'ta doğdu. Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Gazetecilik bölümünden mezun oldu. Gazeteciliğe 2016 yılında başladıktan sonra çeşitli TV, ajans ve haber sitelerinde görev aldı. 2021 yılında Haber7.com ailesine dahil oldu. Meslek hayatına Haber7.com'da 'Spor Editörü' olarak devam etmektedir. Osmanlıca ve İngilizce bilmektedir.
YORUMLAR 4
  • Doğrucu Davut 1 yıl önce Şikayet Et
    Seferoviçi versek olmazmı?
    Cevapla
  • Osmanlı 1 yıl önce Şikayet Et
    Keçiöreni bile gomişle geçebiliyorlar. Seferoviçi alın. Tellioğulları.
    Cevapla
  • İyi 1 yıl önce Şikayet Et
    İyi
    Cevapla
  • Bora 1 yıl önce Şikayet Et
    Gomis in ölüsü iş yapar keza gs bu sezon yedekten gelip aldirdiklari yeter
    Cevapla