Okan Buruk'tan iki futbolcuya şon şans

Galatasaray'da Teknik Direktör Okan Buruk, Haris Seferovic ve Van Aanholt'un devre arasına kadar ki performanslarına göre son kararını verecek.

Okan Buruk'tan iki futbolcuya şon şans
Okan Buruk'tan iki futbolcuya şon şans
GİRİŞ 13.12.2022 11:27 GÜNCELLEME 13.12.2022 11:27
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Galatasaray'da Okan Buruk, iki oyuncuya göre transfer hamlesini yapacak. Mauro Icardi’nin yokluğunda Haris Seferovic ara transfere kadar kendini ispatlamaya çalışacak. Hazırlık maçlarında dökülen Van Aanholt ise toparlanmazsa valizini hazırlayacak.

Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk, Antalya kampında basın mensupları ile yaptığı sohbette önemli detaylara dikkat çekti. "12 Ocak'a kadar bazı oyuncularla ilgili değerlendirme yapacağız" diyen Buruk'un işaret ettiği isimlerin başında Van Aanholt ve Seferovic geliyor.

Sarı-Kırmızılılar, ara transfere kadar İstanbulspor, Sivas, Ankaragücü, F.Bahçe ve kupada Keçiörengücü ile karşılaşacak. İcardi'nin yokluğunda Gomis'le rekabete girecek Seferovic son şansını kullanacak.

Formasını Kazımcan'a kaptıran Van Aanholt'un da toparlanmazsa bileti kesilecek. Sözleşmeleri sezon sonu bitecek Okan Kocuk, Emre Taşdemir ve Mata için ise karar verilmedi.

KAYNAK: SABAH
Mehmet Can Belören Haber7.com - Spor Sorumlusu
Haber 7 - Mehmet Can Belören

Editör Hakkında

Gazeteciliğe 2007 yılında Marmara FM'de başladı. 2009 yılından bu yana Haber7.com kadrosunda yer alıyor. Haber7.com'da gündem editörü, görsel editör, spor editörü görevlerinde bulundu. Şu an Haber7.com Spor Sayfası sorumlusu olarak meslek hayatına devam etmektedir. Mehmet Can Belören; Medya ve İletişim ile Uluslararası İlişkiler bölümlerinden mezundur.
YORUMLAR 1
  • garip 1 yıl önce Şikayet Et
    Daha ne şansı adamlar hazırlıkta bıle rezalet
    Cevapla