Barış Alper Yılmaz takımından emin! "Devam edeceğiz"

Galatasaraylı futbolcu Barış Alper Yılmaz, golcüleri Icardi ve Gomis'i överek, Dünya Kupası'ndan sonra Lig'e kaldıkları yerden devam etmek istediklerini ifade etti.

Barış Alper Yılmaz takımından emin! "Devam edeceğiz"
Barış Alper Yılmaz takımından emin! "Devam edeceğiz"
GİRİŞ 08.12.2022 20:01 GÜNCELLEME 08.12.2022 20:11

Galatasaraylı futbolcu Barış Alper Yılmaz, 2022 FIFA Dünya Kupası nedeniyle Spor Toto Süper Lig'e verilen aradan sonra kaldıkları yerden devam etmek istediklerini söyledi.

Antalya'nın Serik ilçesine bağlı Belek Turizm Merkezi'nde kampa giren sarı-kırmızılı ekipte kanat oyuncusu Barış Alper Yılmaz, basın mensuplarına açıklamada bulundu.

Aranın kendilerine iyi geleceğini dile getiren Barış Alper Yılmaz, rakiplere gözdağı vererek "Ara sonrasında kaldığımız yerden devam edeceğiz." dedi.

Barış Alper, sarı-kırmızılı taraftarların her zaman kendilerine destek olduğunu vurgulayarak, "Bazen kötü maçlar da çıkarabiliyoruz ama taraftarlarımız her zaman bizi destekliyor. Desteklemeye de devam etsinler. İyi bir Galatasaray olacağına inanıyorum." ifadelerini kullandı.

 "Gomis ve Icardi'den çok şey öğreniyorum"

Rekabetin güzel bir şey olduğunu belirten Barış Alper, "Rekabet güzel bir şey. Tüm oyuncular Galatasaray'ın başarısı için rekabet ediyor. İçeride çok güzel bir arkadaşlığımız var. Takımda büyük oyuncular var. Onlardan bir şeyler öğrenmemiz lazım. Genç oyuncular olarak takımda olduğumuz için mutluyuz. Özellikle Gomis ve Icardi'den çok şey öğreniyorum. Onlar bizim ilham kaynağımız." şeklinde görüş belirtti.

 "Profesyonel bir ekiple çalışıyorum"

Barış Alper Yılmaz, yaklaşık bir yıldır profesyonel bir ekiple çalıştığını ve kendisini her anlamda geliştirmek istediğini söyledi.

Kısa süreli performanslara değil kariyerinin tamamına odaklandığını dile getiren Barış Alper, "Bir yıldır profesyonel bir ekiple çalışıyorum. Olaya birkaç maç için değil sadece süreç odaklı bakıyorum. Kendimi geliştirdiğimi ve daha da ilerleyeceğimi düşünüyorum. Daha iyi bir Barış olacağını düşünüyorum. İlk geldiğimde biraz daha dağınık bir Barış vardı. Bugün her anlamda daha iyi bir Barış var. Profesyonel bir ekiple çalışıyorum." açıklamasında bulundu.

Sarı-kırmızılı futbolcu, zaman zaman santrforda oynatılmasıyla ilgili, "O bölgedeki yeteneklerimi de geliştirmek istiyorum." şeklinde konuştu.

 "Hocamın benden ümitli olduğunu düşünüyorum"

Barış Alper, ligin 13. haftasında 2-1 kazandıkları Beşiktaş derbisine ilk 11'de başlamasıyla ilgili şunları kaydetti:

"Sezon başından beri çok iyi çalışıyoruz. Hocam da Beşiktaş derbisinde bana şans verdi. Hocamın benden çok ümitli olduğunu düşünüyorum. Kendisiyle hep konuşuyorum. Eksiklerimi konuşuyoruz. Hocam büyük bir maçta bana şans verdi. Ben de onun güvenini boşa çıkarmamak için mücadele ettim. Benim için iyi bir maçtı."



"Favorim Brezilya"

Genç hücum oyuncusu, Katar'da devam eden Dünya Kupası'yla ilgili ise "A Milli Takım'la Dünya Kupası'nda oynamayı çok isterdim ama olmadı. Dünya Kupası'nı yakından takip ediyorum. Favorim Brezilya." diyerek sözlerini tamamladı.

Osman Kocaer Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Osman Kocaer

Editör Hakkında

26 Temmuz 1997'de Ankara'da doğdu. Lisans eğitimini 2020 yılında Selçuk Üniversitesi Radyo Televizyon Sinema bölümünden mezun olarak tamamladı. Gazeteciliğe 2017 yılında Konya'da başladı. 2022'nin Haziran ayından itibaren Haber7.com'da spor editörü olarak çalışmaya devam etmektedir.