Caner Erkin'den ters köşe! Beşiktaş derken Süper Lig'in deviyle prensipte anlaştı

Galatasaray'ın, Fatih Karagümrük ile yollarını ayıran Caner Erkin'in ile prensipte anlaştığı iddia edildi.

GİRİŞ 07.12.2022 09:28 GÜNCELLEME 07.12.2022 10:27
Bu Habere 33 Yorum Yapılmış

Fatih Karagümrük ile yolları ayrılan Caner Erkin'in yeni durağı merak ediliyor. Tecrübeli oyuncu, kariyerine İstanbul'da devam etmeye hazırlanıyor. Bu doğrultuda kendisiyle ilgilenen kulübün yöneticileriyle bir görüşme gerçekleştiren Caner Erkin'in Galatasaray'la prensipte anlaşma sağladığı öğrenildi. 

Bu sezonun asist kralı

Caner Erkin, 2022-23 sezonuna hücum anlamında oldukça etkili başladı. 34 yaşındaki oyuncu, 12 Süper Lig maçında 6 asist yaparak ligde bu alanda zirvede yer alıyor.

12 yıl sonra Galatasaray'a geri dönüyor!

Caner Erkin, Türkiye'de Manisaspor'dan sonra forma giydiği ilk takım olan Galatasaray'a dönmeye hazırlanıyor. 2007'de Manisaspor'dan Rus ekibi CSKA Moskova'ya transfer olan Erkin, 2009-10 sezonunda kiralık olarak Galatasaray forması giymişti. Son gelişmeler sonrası Caner Erkin'in 12 yıl sonra Galatasaray'a dönmeye çok yakın olduğu öğrenildi. 

Anlaşıp süre istediler

Galatasaray'da ilk hedef Rıdvan Yılmaz. Rıdvan Yılmaz girişiminden istenen sonuç alınamazsa, Galatasray Caner Erkin'e imzayı attıracak.

Yöneticilerin Caner'le ilk görüşmeyi gerçekleştirdiği ve prensipte anlaşma sağladığı da gelen haberler arasında. Sarı-Kırmızılılar'ın, mutabakata varılan Caner'den, gündemdeki alternatifleri değerlendirmek üzere süre istediği belirtiliyor.

KAYNAK: FANATİK
Sezer Yavuz Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Sezer Yavuz

Editör Hakkında

Sezer Yavuz, 20 Şubat 1994'te İstanbul'da doğdu. İlköğretim ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladıktan sonra Kastamonu Üniversitesi gazetecilik bölümünden mezun oldu. İş hayatına 2017 yılında Anadolu Ajansı'nda başladı. 9 Temmuz 2020 yılından itibaren Haber7.com'da çalışmaya devam etmektedir.
YORUMLAR 33
  • Burhan 1 yıl önce Şikayet Et
    Çöp
    Cevapla
  • Beşiktaşlı 1 yıl önce Şikayet Et
    Oh be çok şükür Allah ım, bize gelmedi.
    Cevapla
  • Ersen 1 yıl önce Şikayet Et
    Vefasız olmayın, Beşiktaş'a yaptığı katkıları düşünün.v
    Cevapla
  • ramazan arıcı 1 yıl önce Şikayet Et
    son durak galatasaray!
    Cevapla
  • TURGAY Topaloglu 1 yıl önce Şikayet Et
    Caner camiaya ters gelebilir.Kimler böyle gelip gitmedi.Ancak bu sezon birçok kiralık oyuncu ile şampiyonluk hedefleniyorsa Caner uygun.Ligi bilen ve en iyi top kesen oyuncu.Belki kendini affettirir ve ispatlamış olur..İcardi Gomis e çok gol attırır.
    Cevapla
  • Selim 1 yıl önce Şikayet Et
    Yazık etti kendine.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle