TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi'den Galatasaray'a ziyaret

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Başkanı Mehmet Büyükekşi, Futbol Akademileri projesi kapsamında sürdürdüğü ziyaretlerine Galatasaray Kulübü ile devam etti.

TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi'den Galatasaray'a ziyaret
TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi'den Galatasaray'a ziyaret
GİRİŞ 03.12.2022 19:12 GÜNCELLEME 03.12.2022 19:12

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Başkanı Mehmet Büyükekşi, Futbol Akademileri projesi kapsamında sürdürdüğü ziyaretlerine Galatasaray ile devam etti.

Federasyondan yapılan açıklamaya göre, daha önce Trabzonspor, Bitexen Giresunspor, 1461 Trabzon ve Altınordu kulüplerini ziyaret eden Mehmet Büyükekşi, bugün de Galatasaray Kulübünün davetlisi olarak Florya Metin Oktay Tesisleri'ne gitti.

TFF Yönetim Kurulu Üyesi Müslüm Özmen'in de yer aldığı ziyarette tesisleri gezerek incelemelerde bulunan Büyükekşi, Galatasaray'ın altyapı çalışmaları hakkında sarı-kırmızılı yöneticilerden bilgi aldı.

Mehmet Büyükekşi, Futbol Akademileri projesi kapsamındaki incelemelerine, Süper Lig'in diğer kulüplerine yapacağı ziyaretlerle devam edecek.

Osman Kocaer Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Osman Kocaer

Editör Hakkında

26 Temmuz 1997'de Ankara'da doğdu. Lisans eğitimini 2020 yılında Selçuk Üniversitesi Radyo Televizyon Sinema bölümünden mezun olarak tamamladı. Gazeteciliğe 2017 yılında Konya'da başladı. 2022'nin Haziran ayından itibaren Haber7.com'da spor editörü olarak çalışmaya devam etmektedir.