Fenerbahçe'de İsmail Kartal kararı! Ali Koç devam ederse...

Fenerbahçe'de teknik direktör İsmail Kartal'ın gelecek sezon takımın başında bulunmayacağı ileri sürüldü. Ali Koç'un başkanlığa devam etmesi durumunda sarı-lacivertli takımın yabancı teknik direktör tercih edeceği belirtildi.

GİRİŞ 10.05.2024 10:14 GÜNCELLEME 10.05.2024 10:26
Bu Habere 75 Yorum Yapılmış

Süper Lig'de şampiyonluk mücadelesi veren ve bitime 3 hafta kala lider Galatasaray'ın 6 puan gerisinde bulunan Fenerbahçe'de teknik direktör İsmail Kartal'ın geleceği merak ediliyor.

Ligde son düzlüğe girilirken oynadı son iki deplasmanda puan kayıpları yaşayan sarı-lacivertli takımda eleştiri oklarının hedefi haline gelen İsmail Kartal'ın Fenerbahçe ile sözleşmesi sezon sonunda bitiyor.



GELECEK SEZON İSMAİL KARTAL OLMAYACAK


Sabah Gazetesi'nin haberine göre İsmail Kartal, gelecek sezon Fenerbahçe'nin başında yer almayacak.

Deneyimli teknik adamın son haftalarda yaşanan puan kayıpları sonrası kredisini tükettiği ve Ali Koç'un başkanlığa devam etmesi durumunda bile yolların ayrılacağı vurgulandı.

Yine haberde gerek Ali Koç gerek yeni bir başkanın seçilmesi halinde 2024-25 sezonunda yabancı teknik direktör tercih edileceği kaydedildi.

Fenerbahçe'deki 3. teknik direktörlük dönemini yaşayan İsmail Kartal, bu sezon çıktığı 55 maçta 41 galibiyet, 7 beraberlik ve 7 yenilgi alarak maç başına 2.36 puan ortalaması yakaladı.

Osman Kocaer Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Osman Kocaer

Editör Hakkında

26 Temmuz 1997'de Ankara'da doğdu. Lisans eğitimini 2020 yılında Selçuk Üniversitesi Radyo Televizyon Sinema bölümünden mezun olarak tamamladı. Gazeteciliğe 2017 yılında Konya'da başladı. 2022'nin Haziran ayından itibaren Haber7.com'da spor editörü olarak çalışmaya devam etmektedir.
YORUMLAR 75
  • Erkan 1 hafta önce Şikayet Et
    Ya 6 senedir şampiyon olamıyor takım İsmail Kartal mi suçlu yani ali koç mükemmel fb mükemmel ali koç suçlu kardeşim irfanı taraftar islikladi çoğu maçı o aldı batsuayi öyle giden valencia kötü mü ali koç takimi kaosa sürükledi derdi fb değil gs oldu bir adamda ego varsa hersey olur ama adam olmaz.
    Cevapla
  • Ramazan 1 hafta önce Şikayet Et
    Bence ismail hoca kalmali elinden gelen her seyi yapti ve yapiyor fenerbahce icim tüm zamanini harcadi sadece destek eksik tuttular inlaki yabanci teknik direktör ne gerek yabanciya
    Cevapla
  • Sadettin 1 hafta önce Şikayet Et
    Bunu bilmeyen mi var
    Cevapla
  • Üsküdarlı 1 hafta önce Şikayet Et
    Samimi olarak söylüyorum İsmail hoca gerçekten başarılı. Onun tek şanssızlığı rakibinin Galatasaray olması. Adam ne yapsın ? Seneye dünyanın en iyi hocasını da getirseler sonuç yine aynı olur çünkü rakip yine Galatasaray
    Cevapla
  • Ali 1 hafta önce Şikayet Et
    İsmail hocanın yanına iyi bir türk yardımcı olmalı futbolculara sözü geçen
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle