Patrick van Aanholt, Galatasaray'dan dünyaları istedi!

Galatasaray'ın, Ocak'ta yollarını ayırmayı planladığı Hollandalı sol bek Patrick van Aanholt, sarı-kırmızılı kulüpten dünyaları istedi.

Patrick van Aanholt, Galatasaray'dan dünyaları istedi!
Patrick van Aanholt, Galatasaray'dan dünyaları istedi!
GİRİŞ 22.11.2022 10:16 GÜNCELLEME 23.11.2022 01:06
Bu Habere 17 Yorum Yapılmış

Galatasaray’da teknik heyet tarafından gözden çıkarılan Hollandalı futbolcu Patrick van Aanholt, 31 Mayıs 2024’te sona erecek sözleşmesindeki tüm bedelin ödenmesini talep etti. Bununla da kalmayan Aanholt, bu süre içerisindeki bonusları da istedi.

Kalan 1.5 sene için net 2 milyon 850 bin euro talebinde bulunan 32 yaşındaki futbolcu, bu süre içerisinde kazanılacak bonusların da elde edilmiş gibi kendisine verilmesi talebinde bulundu. Bu süreçte sözleşmesinde toplamda 1 milyon 50 bin euro bonus maddesi bulunan Aanholt’un, bu rakamın önemli bir bölümünü istediği öğrenildi.  Bunun da yaklaşık 750 bin euro olduğu ifade edildi.

Sözleşmesi feshedilirse faturası çok ağır olacak!

Böylece Galatasaray, devre arasında Aanholt ile yollarını ayırması durumunda faturası çok ağır olacak. Tecrübeli oyuncunun kontratının feshedilmesi halinde yaklaşık 3.5 milyon euro alacağı bildirildi. Bu durumun yönetimi endişelendirdiği kaydedildi. Bu sezon 7 lig maçında görev yapan Aanholt, 2 karşılaşmada 90 dakika boyunca kulübede oturdu, 4 müsabakada ise kadro dışı bırakıldı.

Sezer Yavuz Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Sezer Yavuz

Editör Hakkında

Sezer Yavuz, 20 Şubat 1994'te İstanbul'da doğdu. İlköğretim ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladıktan sonra Kastamonu Üniversitesi gazetecilik bölümünden mezun oldu. İş hayatına 2017 yılında Anadolu Ajansı'nda başladı. 9 Temmuz 2020 yılından itibaren Haber7.com'da çalışmaya devam etmektedir.
YORUMLAR 17
  • Murat 1 yıl önce Şikayet Et
    Futboldan anlamıyorsunuz. Bu adam iyi Topcu
    Cevapla
  • Osman Berk 1 yıl önce Şikayet Et
    En kısa zamanda gönderin gitsin.
    Cevapla
  • kahverengi 1 yıl önce Şikayet Et
    klubun kaynaklarını harcarkan bomba transfer diye algı yapıyorsunuz gazeteler buna çanak tutuyor, şimdi gidecek yine tazminat meselesi var bil bakalım sözleşmede ne yazıyor,
    Cevapla
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    otursun kenarda,
    Cevapla
  • MUSTAFA DAĞ 1 yıl önce Şikayet Et
    Takası kabul etsin veya düşük bir ücrete gitsin .kabul etmezse kadro dışı kalıp akama kadar antreman yapsın. belki aklı başına gelir. Ne verdi ki galatasaray a bu kadar para istiyor. çok çapsız bir futbolcu.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle