Nantes, Mostafa Mohamed'in satın alma opsiyonunu kullanacak!

Fransız ekibi Nantes, sezon başında satın alma opsiyonuyla kiraladığı Mısırlı golcü Mostafa Mohamed'in bonservisini alacak.

Nantes, Mostafa Mohamed'in satın alma opsiyonunu kullanacak!
Nantes, Mostafa Mohamed'in satın alma opsiyonunu kullanacak!
GİRİŞ 08.11.2022 09:38 GÜNCELLEME 08.11.2022 19:46
Bu Habere 6 Yorum Yapılmış

Galatasaray'ın sezon başında 250 bin Euro'ya Nantes'e kiraladığı Mostafa Mohamed, sergilediği performansla kendisini kanıtlamayı başardı.

Sarı-kırmızılıların önce kiraladığı daha sonra da Zamalek'ten 4 milyon dolara bonservisini aldığı Mostafa, Galatasaray kariyerine çok iyi başlamış ve oynadığı ilk 6 maçta 7 gol atmıştı. Ancak daha sonra performansı düşüşe geçen ve eleştirilerin hedefi haline gelen başarılı oyuncu, yeni sezon öncesi kiralık olarak Fransa'ya gönderildi.

Satın alma opsiyonunu kullanacaklar

Hem Ligue 1'de hem de Avrupa Ligi'nde sahne alıp 6 gol-3 asistle beklentileri karşılayan Mısırlı golcüyle ilgili Fransız ekibi kararını verdi.

Oyuncudan memnun olan Nantes'ın, oyuncuyu kalıcı olarak almak için harekete geçtiği öğrenildi. Nantes Kulübü'nün 24 yaşındaki oyuncunun kiralık sözleşmesinde yazan 5 milyon 750 bin Euro'luk satın alma opsiyonunu ödemeye hazır olduğu ifade edildi.

Toplamda 6 milyon euro ödeyecekler!

Fransız yetkililerle görüşmeleri sürdüren Galatasaray Kulübü, görüşmelerin olumlu sonuçlanması halinde 250 bin Euro'ya kiraladığı Mohamed'den toplamda 6 milyon Euro gelir elde etmiş olacak.

KAYNAK: SABAH
Sezer Yavuz Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Sezer Yavuz

Editör Hakkında

Sezer Yavuz, 20 Şubat 1994'te İstanbul'da doğdu. İlköğretim ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladıktan sonra Kastamonu Üniversitesi gazetecilik bölümünden mezun oldu. İş hayatına 2017 yılında Anadolu Ajansı'nda başladı. 9 Temmuz 2020 yılından itibaren Haber7.com'da çalışmaya devam etmektedir.
YORUMLAR 6
  • MASK 1 yıl önce Şikayet Et
    bu adam 4 milyon eurya bonservis ile geldi gs geçirdiği dönerm içinde bir şeyler aldı şimdi 6 milyon euroya gidiyor ve büyük gelir oluyor hiç bir kÂrı yok hatta bir muhasebe yapılsın zarar
    Cevapla
  • Mohammed 1 yıl önce Şikayet Et
    Düşüşe geçmedi mhk nın içinde yer alan fbli hakem çeteleri iş başındaydı ve haketmediği halde en formda olduğu dönemde 4 maç ceza verdirdiler adama on sonrada dikiş tutmadı tabi. Gören gözler çalışan akıllar vicdansîz olmayan kalpler bunu söyler
    Cevapla
  • ömer 1 yıl önce Şikayet Et
    Verdiğini niçin hesaplamıyorsunuz 6 milyon gelir diyorsunuz sadece 2 milyon gelir olmuyor mu?
    Cevapla
  • Vatandaş 1 yıl önce Şikayet Et
    Hesap kitap bilmeyince zor
    Cevapla
  • İsmail 1 yıl önce Şikayet Et
    nasıl kasa dolduracak. zaten gs bu adam için 5.5 milyon ödedi. kazancı hepi topu 0.5 milyon euro.
    Cevapla
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    Dünya kadar borcu var,5 milyona kasa dolacak diyorsunuz, kasa ne kadar doldursan boş zaten,
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle