Domenec Torrent sessizliğini bozdu!

Galatasaray'ın eski teknik direktörü Domenec Torrent sessizliğini bozdu.

Domenec Torrent sessizliğini bozdu!
Domenec Torrent sessizliğini bozdu!
GİRİŞ 05.11.2022 19:12 GÜNCELLEME 05.11.2022 19:12
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Galatasaray'da geçen sezon Fatih Terim'in yerine göreve gelen ve sezon sonu yollar ayrılan Domenec Torrent, ayrılığının ardından sessizliğini bozdu. İspanyol teknik adam, Galatasaray ve Türk futbolu hakkında dikkat çeken açıklamalar yaptı.

Galatasaray'dan ayrıldıktan sonra bir süre daha İstanbul'da kalan, Ege'de tatil yapan, Beşiktaş'ın bir maçını statta izleyen Torrent 4 ayı aşkın bu sürede sessiz kalmıştı. İspanyol çalıştırıcı sessizliğini bozdu. ve GOAL'e özel açıklamalarda bulundu.

"Sezon ortasında Galatasaray'ı almak büyük bir hataydı"

"Türkiye'deki sorun her hafta maçı kazanmaya odaklı yaşam tarzı. ABD ile kıyaslıyorsanız Türkiye'ye göre ABD daha iyi imkanlara sahip. Takımınızı geliştirmek için zamanınız var, net bir stil oluşturmak için zamanınız var ama Türkiye'de bu neredeyse imkansız. Sezon öncesi kamp döneminin benim için çok önemli olduğunu vurguladım. Sezon öncesi döneme ihtiyacım var... Oyuncularınızı ikna etmek istiyorsanız, bu en iyi zaman. Bu benim için önemli. Sezon ortasında Galatasaray gibi bir takımı almaya karar vermemiz bizim için büyük bir hataydı."

 

Sezer Yavuz Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Sezer Yavuz

Editör Hakkında

Sezer Yavuz, 20 Şubat 1994'te İstanbul'da doğdu. İlköğretim ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladıktan sonra Kastamonu Üniversitesi gazetecilik bölümünden mezun oldu. İş hayatına 2017 yılında Anadolu Ajansı'nda başladı. 9 Temmuz 2020 yılından itibaren Haber7.com'da çalışmaya devam etmektedir.
YORUMLAR 1
  • Hayri 1 yıl önce Şikayet Et
    Bu adam iyiydi. Terim lobisi yolladı. Mevcut kadro onda olsa büyük işler yapardı.
    Cevapla