Yunus Akgün Avrupa yolcusu! Avrupa takımlarının radarında

Galatasaray'ın genç yıldızı Yunus Akgün'ü, Avrupa'nın birçok takımının temsilcileri yakında takip ediyor.

Yunus Akgün Avrupa yolcusu! Avrupa takımlarının radarında
Yunus Akgün Avrupa yolcusu! Avrupa takımlarının radarında
GİRİŞ 03.11.2022 19:22 GÜNCELLEME 03.11.2022 19:22
Bu Habere 14 Yorum Yapılmış

Geçen sezon Adana Demirspor'da gösterdiği performansla adından söz ettiren Yunus Akgün'e İtalyan ekipleri yoğun ilgi gösteriyor. Galatasaray ile sözleşmesi 2024 yılına kadar devam eden Yunus'un henüz kontrat uzatmaması akıllara ayrılık iddialarını getirdi.

Yaz transfer döneminde Roma ve Fiorentina'nın istediği iddia edilen 22 yaşındaki yıldız için devre arasında ciddi tekliflerin geleceği öğrenildi.

Montella'dan bilgi aldılar!

Adana Demirspor teknik direktörü Montella'dan bilgi alan Serie A ekiplerinin Yunus Akgün için scout görevlendirdiği ortaya çıktı.

Milli futbolcunun Galatasaray ile çıktığı mücadeleleri yakından izleyen gözlemcilerin kulüplere raporlama yaptığı belirtildi.

Okan Buruk'un takımda kalmasını istediği Yunus Akgün için en az 15 milyon euro teklif gelmesi bekleniyor.

Bu sezon Süper Lig'de 10 maça çıkan Yunus, 1 asist yaptı.

Sezer Yavuz Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Sezer Yavuz

Editör Hakkında

Sezer Yavuz, 20 Şubat 1994'te İstanbul'da doğdu. İlköğretim ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladıktan sonra Kastamonu Üniversitesi gazetecilik bölümünden mezun oldu. İş hayatına 2017 yılında Anadolu Ajansı'nda başladı. 9 Temmuz 2020 yılından itibaren Haber7.com'da çalışmaya devam etmektedir.
YORUMLAR 14
  • cemal 1 yıl önce Şikayet Et
    yunus ve kerem seferoviç gibi bir gölcüyü bitirdiler, nereye giderse gitsin defolup gitsin...
    Cevapla
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    yav he he hep aynı hikayeler
    Cevapla
  • Hemen 1 yıl önce Şikayet Et
    Hemen gitsin takım oyuncusu olmadıgını belli etti bireysel kaleye şutla futbolcu olunmaz. İşleri güçleri para olmuş sen önce takıma bişeyler ver ondan sonra iste!
    Cevapla
  • Fatih 1 yıl önce Şikayet Et
    Ya arkadaş bıktım bu tür haberlerden. Hangi başarısıyla bu teklifleri bekliyorsunuz. Gs avrupada olsa ve orada gol asist vs yapıp parlasa tamam ama ligde bile henüz kendini kanıtlamamış bir adamı roma ne yapsın?
    Cevapla
  • Doğramacı 1 yıl önce Şikayet Et
    Okan hoca yunus ve kerem gibi oyuncular dan beklentimiz yüksekti ne yazık ki beklentiler boşa çıktı. mertens mata gomis seferovic zaten oynar önemli olan bizim kendi değerlerimiz yazık olmasın bu gençlere
    Cevapla
  • Kardeş 1 yıl önce Şikayet Et
    Yunus 9 haftadir ilk onbirde çıkıyor senin kafan mı iyi!! Ne verdi oyun olarak de hele. Belliki fenerlisin git kendi sayfana de hayde!
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle