Günün bombası: "Galatasaray, Depay için devrede"

İspanyol basınında yer alan haberlerde Galatasaray'ın Barceona'dan ayrılmak isteyen Memphis Depay'ı transfer etmek istediği iddia edildi.

GİRİŞ 20.10.2022 12:02 GÜNCELLEME 20.10.2022 12:28
Bu Habere 11 Yorum Yapılmış

Yaz transfer döneminde kadrosuna kattığı oyuncularla büyük ses getiren Galatasaray, hız kesmek istemiyor. İspanyol basınında çıkan haberlere göre; Yazın Dries Mertens, Juan Mata, Mauro Icardi gibi isimleri kadrosuna katan Galatasaray, kış transfer döneminde Memphis Depay'ı kadrosuna katmayı hedefliyor.

SEZON SONU BOŞA ÇIKIYOR

Haberde, Barcelona ile hala sözleşmesi olan ancak yedek kulübesinden çıkamayan Memphis Depay'ın geleceği ile ilgili kararın Dünya Kupası'ndan sonra Barcelona Teknik Direktörü Xavi Hernandez tarafından verileceği ifade edilirken Galatasaray'ın bu transfer için nabız yokladığı ve Dünya Kupası'nın ardından girişimlere başlamayı planladığı yazıldı. 2023 Haziran ayında sözleşmesi bitecek olan Memphis Depay'ın, serbest konumda olup istediği kulübe gitme seçeneğini de düşündüğü ifade edildi.



"GALATASARAY TEMASLARA BAŞLADI"

Katalan ekibine yakınlığı ile bilinen Sport sitesindeki haberde şu ifadelere yer verildi;

"Memphis Depay, Xavi tarafından neredeyse tüm sezon boyunda dışlandı. Barça'da performansından memnunlar, ancak geleceği Dünya Kupası'ndan sonra ele alınacak. Galatasaray, Depay'ı kadrosuna katmak için temaslara başladı. Sezon sonunda Memphis'in sözleşmesi bitiyor ve Barcelona, Ocak ayında ondan bonservis kazanmak istiyor. Barça'nın fikri bu yaz Memphis'ten tamamen kurtulmaktı. Hatta Juventus ile görüşmeye başlaması için kendisine fesih mektubu bile verdi ancak ekonomik sebepler nedeniyle futbolcu ile İtalyan kulübü arasında anlaşma sağlanamadı.Ocak ayından itibaren her şey olabilir. Barcelona bir karar vermek için Dünya Kupası'ndaki performansını beklemek istiyor. Yenileme yapması pek olası değil, ancak Hollandalı'nın yeni maaş skalasına girmek için maaşını düşürmesi ihtimal dışı değil." (Milliyet)

Mehmet Can Belören Haber7.com - Spor Sorumlusu
Haber 7 - Mehmet Can Belören

Editör Hakkında

Gazeteciliğe 2007 yılında Marmara FM'de başladı. 2009 yılından bu yana Haber7.com kadrosunda yer alıyor. Haber7.com'da gündem editörü, görsel editör, spor editörü görevlerinde bulundu. Şu an Haber7.com Spor Sayfası sorumlusu olarak meslek hayatına devam etmektedir. Mehmet Can Belören; Medya ve İletişim ile Uluslararası İlişkiler bölümlerinden mezundur.
YORUMLAR 11
  • zara 1 yıl önce Şikayet Et
    galatasaray bu kadar oyuncu alacağına hoca alsın,
    Cevapla
  • hasan 1 yıl önce Şikayet Et
    güzel olur Depay ama Ronaldo'yu istemekten vaz geçmeyiz
    Cevapla
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    ne bu ya gs nerede tarihi geçmiş topcu varsa alıyor benide alın bende bunlar kadar oynarım
    Cevapla
  • mücahit 1 yıl önce Şikayet Et
    Olmaz yaşı kurtarmıyor 28 yaşında imiş . 5 yıl sonra alabiliriz.
    Cevapla
  • Tolg 1 yıl önce Şikayet Et
    Boş topcu iyi olsa satarlarmi
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle