Galatasaray'da Caner Erkin ismi gündeme geldi! Harekete geçilecek

Yerli rotasyonunda sıkıntı yaşayan Galatasaray'da, Fatih Karagümrük'ün deneyimli sol beki Caner Erkin gündeme geldi.

Galatasaray'da Caner Erkin ismi gündeme geldi! Harekete geçilecek
Galatasaray'da Caner Erkin ismi gündeme geldi! Harekete geçilecek
GİRİŞ 18.10.2022 12:13 GÜNCELLEME 18.10.2022 12:57
Bu Habere 69 Yorum Yapılmış

    
Haber7 Spor Servisi

Galatasaray yönetimi, yerli rotasyonunda yaşanan sıkıntının ardından devre arası transfer dönemi için çalışmalara başladı.

Yerli oyuncu havuzunu güçlendirmek için harekete geçen sarı-kırmızılılarda, Fatih Karagümrük'ün deneyimli sol beki Caner Erkin gündeme geldi.

Taraftarın tepkisinden çekiniliyor

Sarı-Kırmızılı yönetim, Caner Erkin için Okan Buruk'la görüşürken, 48 yaşındaki teknik adamın transfer için onay verdiği belirtildi. Olası bir taraftar tepkisinden çekinen yönetimin devre arasında taraftarı memnun edecek bir başka transferin ardından Caner Erkin'i açıklamayı düşündüğü öğrenildi.

Menajeriyle görüşülecek!

Galatasaray cephesi, gelecek haftalarda Caner Erkin'in menajeriyle masaya oturmayı planlıyor. Sezon sonunda sözleşmesi sona erecek Caner Erkin'in de Galatasaray'a sıcak baktığı belirtildi.

Sözleşmesi sezon sonunda bitiyor

Fatih Karagümrük'ün sezon sonunda sözleşmesi sona erecek Caner Erkin'in transferine onay vermesi bekleniyor. İstanbul ekibi, 34 yaşındaki futbolcudan bonservis bedeli kazanmak için devre arasında bu transferin önünü açabilir.

Bu sezon performansıyla dikkat çekiyor!

Caner Erkin ilerleyen yaşına rağmen bu sezon performansıyla dikkat çekti. Süper Lig'de forma giydiği 9 maçta 6 asist yapan 34 yaşındaki futbolcu, asist krallığında zirvede yer alıyor.

KAYNAK: HABER7
Sezer Yavuz Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Sezer Yavuz

Editör Hakkında

Sezer Yavuz, 20 Şubat 1994'te İstanbul'da doğdu. İlköğretim ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladıktan sonra Kastamonu Üniversitesi gazetecilik bölümünden mezun oldu. İş hayatına 2017 yılında Anadolu Ajansı'nda başladı. 9 Temmuz 2020 yılından itibaren Haber7.com'da çalışmaya devam etmektedir.
YORUMLAR 69
  • hadi la 1 yıl önce Şikayet Et
    akıllı olun adam ala ala da bıkmadınız. Birde Caner'i al tamam ama caner seni hayatta dinlemez orayı biraz daha karıştırır.
    Cevapla
  • Mahmut 1 yıl önce Şikayet Et
    Galatasaray'ın bittiği anlamına geliyor
    Cevapla
  • Önder 1 yıl önce Şikayet Et
    Ya bırakın Allah aşkına bundan gelecek hayır Allah'tan gelsin. Caner tek yaptığı kavga, gürültü, hakemlere küfür. Tek başına maç kaybettiren bir futbolcu. Türkiye'de futbolcu kalmamış gibi gidip bunu mu alacaksınız? Sakın...
    Cevapla
  • Pat diye 1 yıl önce Şikayet Et
    Okan abisi, gider ayak yap bi kıyak.
    Cevapla
  • Fehmi 20 1 yıl önce Şikayet Et
    Delimi ne 34 yaşında adamın emekiliği gelmiş
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle