Rıdvan Yılmaz için çarpıcı yorum: Kiralık gidebilir

Rangers'ın eski yıldızlarından Alan Hutton, İskoçya'da aradığını bulamayan Rıdvan Yılmaz'ın takımdan ayrılabileceğini söyledi.

Rıdvan Yılmaz için çarpıcı yorum: Kiralık gidebilir
Rıdvan Yılmaz için çarpıcı yorum: Kiralık gidebilir
GİRİŞ 14.10.2022 00:55 GÜNCELLEME 14.10.2022 01:04
Bu Habere 6 Yorum Yapılmış

Sergen Yalçın döneminde A Takım'a yükselen ve gösterdiği performansla dikkatleri üzerine çeken Rıdvan Yılmaz, sezon başında İskoçya'nın Glasgow Rangers takımına 4 milyon Euro bonservis bedeli karşılığında transfer olmuştu.

Avrupa'da birçok takımın transfer listesine girmeyi başaran genç sol bek oyuncusu tercihini İskoçya'dan yana kullandı. Zaman zaman forma şansı bulan Rıdvan Yılmaz için Rangers'ta işler pek de yolunda gitmiyor.

Başarılı oyuncu ile ilgili olarak devre arası transfer döneminde sürpriz gelişmeler yaşanabilir.

"Rıdvan kiralık gidebilir"

Glasgow Rangers altyapısından çıkan ve 2008'de Tottenham'a transfer olana kadar kulüpte uzun yıllar forma giyen İskoç sağ bek oyuncusu Alan Hutton, Rıdvan Yılmaz ile ilgili açıklamalar yaptı.

Hutton, genç oyuncunun geleceği ile ilgili olarak, "Garip bir durum. Bence Rangers onu transfer etmek için fazla para harcadı. Önümüzdeki dönemde onu daha fazla izleyeceğiz. Çok maç var. Bu maçlar onun parlaması için bir fırsat. Bu şekilde devam eder ve Barisic oynamaya devam ederse, o zaman Rıdvan kiralık gidebilir. Umarım ilerleyen haftalarda onu biraz daha fazla sahada görürüz ve kendini Rangers'a kanıtlayabilir" diye konuştu.

İsmi Galatasaray'la anılıyor!

Öte yandan bir süre önce, yerli oyuncu alternatifi artırmak isteyen Galatasaray'ın devre arasında Rıdvan Yılmaz'ı kiralamak için Rangers'ın kapısını çalacağı iddia edilmişti.

Sezon başında Rangers'a transfer olan milli oyuncu, Şampiyonlar Ligi'nde şans bulamazken ligde ise iki maçta 75 dakika sahada kaldı. Lig Kupası'nda bir maça çıkan ve asist de yapan Rıdvan, Şampiyonlar Ligi Elemeleri'nde de 23 dakika forma giydi.

Sezer Yavuz Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Sezer Yavuz

Editör Hakkında

Sezer Yavuz, 20 Şubat 1994'te İstanbul'da doğdu. İlköğretim ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladıktan sonra Kastamonu Üniversitesi gazetecilik bölümünden mezun oldu. İş hayatına 2017 yılında Anadolu Ajansı'nda başladı. 9 Temmuz 2020 yılından itibaren Haber7.com'da çalışmaya devam etmektedir.
YORUMLAR 6
  • Mehmet 1 yıl önce Şikayet Et
    Para para para
    Cevapla
  • misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    **Bora*** 1 millyonu geçmez
    Cevapla
  • ali 1 yıl önce Şikayet Et
    Türk futbolcusu gelişmeden 18 yaşında menajerin kurbanı oluyorlar, sonra kayboluyorlar, parayı bulunca, cengiz çok iyi giderken bir kız hayatına girdi ve kariyeri dibe vurdu
    Cevapla
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    Baştan söylemiştim rıdvan abartıldı vasat oyuncu biraz huzlı o kadar üst dğzey oyuncu değil necipten biraz daha iyisi o kadar . Adam işten kovulmuş arkadaşkarı sırmuş niye ben demiş istifa ettim rıdvan da o hesap umdupunu bılamadı istifa eder cebi doldurur gelir
    Cevapla
  • misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    4 milyonluk futbolcu değil fizik ikili mücadele sıfır türkiyeden başka bir ülkede oynayamaz
    Cevapla
  • Bora 1 yıl önce Şikayet Et
    Kaç milyonluk oyuncu
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle