Mensah: Galatasaray maçı önemli olacak

Yukatel Kayserispor, Spor Toto Süper Lig'in 10. haftasında sahasında Galatasaray’ı konuk edecek. Antrenman sonrası açıklamalarda bulunan Mensah, Galatasaray maçı hakkında görüş bildirdi.

Mensah: Galatasaray maçı önemli olacak
Mensah: Galatasaray maçı önemli olacak
GİRİŞ 11.10.2022 17:31 GÜNCELLEME 11.10.2022 17:32

Süper Lig'in 10. haftasında Galatasaray’ı misafir edecek Yukatel Kayserispor, maçın hazırlıklarını bugün yaptığı antrenmanla sürdürdü. Futbolcular, kulüp tesislerinde gerçekleşen idmanda kuvvet ve pas çalışması yaptı.



Mensah: "Kazanırsak üst sıralarda olacağız"

Antrenman öncesi konuşan Kayserisporlu futbolcu Bernard Mensah, “Taraftarımızın maça gelmesi, bize destek olması lazım. Bu maç çok önemli. Galatasaray maçını kazanırsak puan sıralamasında üst sıralarda olacağız. Cumartesi günü Galatasaray’a karşı önemli bir maç olacak. Hocamızın desteği ile birlikte çalışmalarımızı sürdürüyoruz. İyi bir maç oynayıp, iyi sonuçlar alacağımızı düşünüyorum” diye konuştu.

Osman Kocaer Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Osman Kocaer

Editör Hakkında

26 Temmuz 1997'de Ankara'da doğdu. Lisans eğitimini 2020 yılında Selçuk Üniversitesi Radyo Televizyon Sinema bölümünden mezun olarak tamamladı. Gazeteciliğe 2017 yılında Konya'da başladı. 2022'nin Haziran ayından itibaren Haber7.com'da spor editörü olarak çalışmaya devam etmektedir.